NOVA ETAPA DE VALENCIANA.TV

NOVA ETAPA DE VALENCIANA TV

Dins dels grans acontenyiments que estan passant dia a dia en la Comunitat, Regio o Regne de Valencia, tant a nivel social, educatiu, cultural, sanitari i sobre tot politic, des de VALENCIANA TV volem obrir una finestra per a que tots els valencians mos anem coneguent, sapiam el carácter i caracteristiques de cadascu dels nostres pobles i tingam informacio, a tots els nivells, de lo que passa en ells.

Invitem a anar coneguent-se i des de VALENCIANA TV invitem als partits valencians a que aporten l’informacio que consideren interessant i se publicarà, sempre en unes normes basiques de respecte i educacio a totes les formacions politiques i associacions de tot tipo que vullguen participar.

Tres son les normes basiques per a poder pendre part en este foro de VALENCIANA TV:

1-SER PARTITS VALENCIANS I VALENCIANISTES.

2-ESCRITS EN LLENGUA VALENCIANA, NORMES DE LA R.A.C.V. NORMES D’EL PUIG.

3-DEFENDRE ELS INTERESSOS DE TOTS ELS VALENCIANS QUE CONFORMEN TOT EL NOSTRE TERRITORI, EN ASUNTS SOCIALS, CULTURALS, ECONOMICS I POLITICS.

El primer articul d’introduccio en est apartat, tractara del Poble i le seues caracteristiques com a tal, i el firmarà (imprescibdible) per la persona que farà de corresponsal en este poble i inclourà, ademes del nom, un correu electronic, per a poder comunicar-se, tant en l’administraor de VALENCIANA TV, como els diferents corresponsals que vullguen participar.

L’Administraor: JM Moregar correu electronic pobles@valencianatv.com

Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram