El Ayuntamiento de Oropesa del Mar confunde la bandera oficial de Valencia.

Oferix cursos d’anglés, francés, rus, alemà, castellà i valencià en diferents nivells per a majors de 16 anys, i rotula el curs de valencià en una cuatribarrada.
L’Ajuntament castellonenc de Oropesa de la Mar no coneix la bandera oficial dels valencians. Recentment, en la seua pàgina @web i en el seu perfil oficial de Facebook, està oferint un programa municipal de cursos d’anglés, francés, rus, alemà, castellà i valencià, en diferents nivells, en un curiós cartell.

Els cursos, que comencen el pròxim 18 de setembre i costen 50 euros, estan rotulats en la bandera de l’idioma corresponent, reforçant l’identitat visual gràfica, pero, curiosament, el curs de valencià té una cuatribarrada, en lloc de la Senyera valenciana.

L’oferta d’idiomes, llunt de causar interés despuix de pujar l’anunci municipal, ha suscitat una gran cantitat de comentaris de seguidors enfurits que han recordat al consistori i a la seua alcaldesa, la jove María Jiménez (PSPV), quin és la bandera que representa als valencians i a l’idioma valencià. Fins i tot, li han aconsellat que es lligga el Estatut  d’Autonomia de la Comunitat Valenciana.

FUENTE: ES DIARIO  Ver la noticia original PINCHANDO AQUI

Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

Facebook
Twitter
YouTube
INSTAGRAM