L’obra del Jardí del MuVIM,

El millor espai públic ajardinat del món es troba en Valéncia.

L’obra del Jardí del MuVIM, el cost del qual s’aproximà als 4 millons d’euros, recorregué un llarc camí en diverses interrupcions per l’aparició de restants arqueològics i polèmics debats com la idea, que no s’arribà a realisar, de construir un auditori en el pati anexe.

Fa uns anys, quan les obres del Jardí de l’Hospital o Jardí del MuVIM (Museu Valencià de la Ilustració i Modernitat) es portaren a terme, era impensable que dita obra fora guardonada en la posteritat en algun premi. Pero lo que era més impensable encara és que eixe premi fora el del millor jardí del món. I és que els jardins del carrer Hospital de la ciutat, han segut guardonats en el Premi “The Pla Award 2015″ en la categoria d’Espai Públic, destacant per damunt dels més de 500 proyectes de tot el planeta que concorrien al premi en les diferents categories.

El proyecte, que en el seu dia fon finançat per la Conselleria d’Infraestructures i eixecutat per la Diputació, fon eixecutat per l’arquitecte sevillà Guillermo Vázquez Consuegra. L’idea era fer una prolongació del museu, que també ell va construir, i en la que volgué recuperar i posar de relleu els restants de l’antic Hospital General i la Facultat de Medicina que va sorgir junt al centre sanitari.

Aixina puix, els jardins del carrer Hospital són, per tant, el millor espai públic en jardí de tot lo món, gràcies a la idea innovadora i màgica de superpondre modernitat i antiguetat, construint un espai vert en els propis restants del derribe de l’antic hospital valencià junt a l’edifici del MuVIM. FUENTE: elfarodevalencia.es  Leer la noticia completa PINCHANDO AQUI Por lo interesante Valenciana.tv os recomienda seguir a elfarodevalencia.es
Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram