El déficit de la Comunitat se desboca. A DISFRUTAR DEL TRIPARTITO CATALANISTA.

El déficit de la Comunitat se desboca y llega en junio a 1.276 millones.

Se sitúa en el 1,10 del PIB. pese a que hasta mayo sólo había alcanzado el 0,56%.

 

El dèficit de la Comunitat Valenciana, la diferència entre ingressos i despeses en els contes autonòmics, va alcançar el passat més de juny els 1.276 millons d’euros. Aixina figura en l’informe que acaba de fer públic el ministeri de Facenda. En relació en el PIB autonòmic, les senyes de la *Comunitat suponen un dèficit de l’1,10%. El llímit que havien pactat el ministeri de Facenda i les comunitats autònomes per a l’eixercici de 2019 era un dèficit del 0,1% del PIB.

Les senyes corresponents al més de juny empijoren de forma destacada els registrats el passat més de maig. Segons el propi ministeri de Facenda, en eixe més el dèficit valencià va alcançar els 652 millons d’euros, és dir, el 0,56% del PIB. L’increment que s’ha produït durant el més de juny supon, per lo tant, doblar en un només més el dèficit que la Comunitat portava acumulat des de principis d’any.

FUENTE: LAS PROVINCIAS  Leer la noticia PINCHANDO AQUI

¿Valencians quant tenim que aguantar mes esta tara que estem vivint? Tenim que parar este acossament per a despretigiar a Valéncia i als Valencians. ¿ que interesse es mouen d’tras de açò? NECESSITEM UN GRUP DE PRESSIÓ DEMOCRATICA I INFORMAR A TOTS ELS VALENCIANS DE TOTES ESTES ARTIMAÑAS QUE NOS PERJUDIQUEN ALS VALENCIANS

Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram