Decenes de concejalies han eixecutat menys del 30% de lo esperat a falta de sis mesos.Ribó només invertix un de cada dèu euros.

Est és el nivell d’eixecució dels presuposts per a inversions d’algunes de les concejalies de l’Ajuntament de Valéncia, tal com va denunciar ahir el grup municipal popular, que va criticar que dels 168,62 millons d’euros prevists per a invertir, únicament s’han eixecutat 26,02 millons, un 15%Gestió de Residus Sòlits, 0%. Conservació d’Àrees Naturals, 0,2%. Formació i Ocupació, 0,5%. Servicis Socials, 1%.

«És chocant que en Servicis Socials només s’haja eixecutat un 1% mentres Valéncia té més persones vivint en risc de pobrea. Segons els estudis publicats l’índex de pobrea seguix aumentant en la ciutat, en 6 punts en els últims anys, i en 9 punts en menors d’edat»,

Catalá va comentar que «un atre dels problemes que preocupa als valencians és la vivenda i esta concejalia solament ha eixecutat un 3,6% del presupost». «Pugen cada dia els lloguers sense que l’Ajuntament prenga medides i no hi ha @vivienda ni socials. En quatre anys de Govern Compromís-PSPV no s’ha construït cap»,

Per una atra part, va apuntar que quan Valéncia ha vixcut enguany els tancaments de plages en plena temporada, «és significatiu que dels 3,7 millons d’euros presupostats per a renovació d’aigüeral i colectors solament s’han eixecutat 298.349 euros, és dir un 8% de lo presupostat».

FUENTE: LAS PROVINCIAS  Leer la noticia en castellano PINCHAR AQUI

Per un costat la Albufera, per un atre el Port, per un atre el corredor Mediterraneo, per un atre els emboços en Valéncia, per un atre les plages contaminades, per un atre les taronges, per un atre la brutea en Valéncia, per un atre l’adoctrinament Catalaniste, per un atre la presunta corrupció de Chimo Puig en la seua periodico, per un atre l’horta Valenciana. Per un atre els enchufes massius del tripartit CATALANISTE, Compromis, Psoe, Podem, Tambien els monts sense cuidar.

¿Valencians quant tenim que aguantar mes esta tara que estem vivint? Tenim que parar este acossament per a despretigiar a Valéncia i als Valencians. ¿ que interesse es mouen d’tras de açò?

NECESSITEM UN GRUP DE PRESSIÓ DEMOCRATICA I INFORMAR A TOTS ELS VALENCIANS DE TOTES ESTES ARTIMAÑAS QUE NOS PERJUDIQUEN EN BENEFICI DE LA CATALUNYA GOLPISTA I SEPARATISTA.

Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram