Trescents locals d’oci tanquen en Valéncia per retallades horàries en cinc barris.

Els hosteleros inicien una campanya de protesta i demanaran en un recurs judicial les medicions del soroll en el Carmen.

Trescents locals en una década és el cost que ha tingut per al sector de l’hostaleria en cinc barris de Valéncia l’aplicació de les restriccions horàries i de llicències per a llimitar els sorolls nocturns. Eixe és la senya que va oferir ahir Jesús Ortega, portaveu de la Plataforma Antizas, entitat que ha iniciat una campanya de protesta durant estes Falles contra lo que consideren un «acossament de l’Ajuntament al sector de l’hostaleria, l’oci i el comerç».

Ortega va afirmar que el tancament dels 300 locals equival a 2.000 ocupacions, lo que s’agravarà segons el seu criteri quan es posen en marcha les mesures definitives de la Zona Acústicament Saturada (ZAS) en el Carmen, en el tancament dels terrats mija hora despuix de la mijanit. Una representació dels hosteleros va marchar despuix de la compareixença al Consistori en lletrers de «Es ven» en referència als seus negocis.

Les movilisacions inclouen la pegada de cartells en tots els locals afectats.

 

FUENTE LAS PROVINCIA:  Ver noticia completa  PINCHAR AQUI

Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram