Tots els dies 9 -Octavio Vicent, el 9 de febrer a les 10:30

El proxim dissabte dia 9 de febrer Convencio Valencianista celebrarà el “Tots els dies 9” d’este mes. El Rogle Constanti Llombart, entitat colaboradora, vos participa lo següent:

Se dedicarà a l’escultor Octavio Vicent. La seua obra i la seua personalitat avalen esta decisio, reforçada ademes per la possibilitat de complementar-la en la visita a l’exposicio que sobre la “Mare de Deu dels Desamparats” es troba instalada en les sales del MUVIM (Museu de l’Ilustracio i la Modernitat) en la ciutat de Valencia. El lloc per a quedar, a les 10:30 h, sera en l’esplanada front a la porta principal d’acces al museu, pel carrer Quevedo.

Salvador Vicent Cortina, conegut per Octavio Vicent, fon imaginer i escultor que realisà moltissima obra, molta d’ella de caracter public puix adorna algunes vies i places de la capital valenciana. El seu estil està conceptuat com academiciste i classic, buscant el realisme en les seues creacions. Ell fon el talliste de l’image pelegrina de la Mare de Deu dels Desamparats i hem volgut, per este motiu i algun atre vinculat a la venerada image, establir esta correlacio.

Si be l’homenage se fara en l’exterior del museu, i a tots els assistents se’ls fara entrega del fullet habitual, per a visitar l’exposicio s’ha de confirmar la participacio, ya que sera guiada i te les places llimitades a 30 persones. Es important fer-ho abans del dijous dia 7, una vegada completat el numero ya no se podran admetre mes persones en el grup.

La confirmacio s’ha de fer responent ad este correu (rogleconstantillombart@gmail.com), indicant nom i numero de telefon, o be al de Convencio Valencianista: cvalencianista@gmail.com
Ben cordialment,
La direccio
El Rogle Constanti Llombart de Cultura Valenciana, es una associacio que es declara valencianista i que, entre unes atres activitats que du avant, està la publicacio d’una revisteta mensual, el Rogle, en el que busquem la difusio dels actes que entitats similars programen, alhora que manifestar les nostres opinions i incloure informacio sobre diferents temes patrimonials, historics, bibliografics, etc. ACLARIMENT: Esta informació s’envia a les persones que considerem tenen algun interes per la qüestio identitaria valenciana. La nostra intencio es que els valencians es sensibilisen de l’importancia de prendre consciencia clara de lo que com a poble som, per a poder ser protagonistes de la construccio del nostre propi futur. El Rogle Constanti Llombart no guarda mes senyes personals dels qui reben la publicacio ROGLE, que la direccio de correu electronic. Si vols deixar de rebre’l, envia un correu electronic, a  rogleconstantillombart@gmail.com demanant en l’assunt BAIXA. Si vols que li enviem mensualment esta informacio ad algun amic fes-nos-ho saber a: rogleconstantillombart@gmail.com
Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram