Sánchez ya prepara en Podem el pla per a que els chiquets de tota Espanya estudien català

Podem ha donat un impuls a la proposta original del PSOE per a que els chiquets de tota Espanya estudien les llengües co-oficials.

I incorporar en els plans d’estudi els continguts pertinents en l’objectiu que els alumnes de tota l’ensenyança obligatòria coneguen la realitat plurilingüe d’Espanya.”.
Ademés, demana estendre l’utilisació de les llengües autonòmiques a tota l’Administració, una mesura que obligaria a un esforç ingent en traductors
Reconéixer i otorgar al català, al vasc i al gallec, a tots els efectes, el caràcter de llengües oficials de l’Estat i no solament de les CCAA on són llengües oficials”.

Una aberració mes de l’EXTREMA ESQUERRA, sense cap sentit ni utilitat. Pura demagògia, lo que l’ocupa de la Moncloa en els vots dels golpista tal de mantindre’s en el poder a tota costa és capaç entre unes atres aprobar.

Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

Facebook
Twitter
YouTube
INSTAGRAM