Més de 25 proyectes passen D’un any a un atre sense eixecutar per la nocura de l’Alcalde Catalaniste Joan Ribo

Rehabilitació de la muralla islàmica, sense determinis
Arrastrat des de fa lustres, l’Ajuntament de Valéncia no ha resolt la millora de l’entorn de la muralla islàmica i la posada en valor d’esta part del Carmen.

El PAI del Grao seguix atollat per les vies
El pla per a alçar 2.500 vivendes en el Grao es va presentar a mitan de setembre, pero encara no ha segut aprovat el seu desenroll.
Reforma de Parcs de Bombers pendents
En giner de 2017 es varen anunciar obres de millora en tots els @retén que encara figuren en el presupost del pròxim any per a que siguen eixecutades.

Un nou parc en la desembocadura del caixer
Una de les iniciatives que més interés té el govern de Ribó és rellançar el barri de Natzaret, de moment sense res realisat en obres.
Plaça de la Reina
La promesa trencada del mandat, ya que els retarts s’acumulen de tal manera que és casi impossible l’inici de la reforma de la plaça de la Reina ans que acabe el mandat el maig vinent.
Pla Edusi Cabanyal, la promesa fallanca
L’última decisió de l’alcaldia ha segut assignar a la concejalia d’Innovació la gestió del pla europeu per a invertir en el barri i desbloquejar-ho.

Refugi d’animals abandonats, sense notícies
Un govern que es declara animalista no ha conseguit en tot el mandat una solució per a la saturació del recint de Benimàmet.

Centre d’Alimentació, només un document
L’aspiració de Ribó, un dels pocs grans proyectes en els que s’ha embarcat, carix encara de sèu i de moment hi ha congressos i documents.
Pau en el Cabanyal, un desig impossible
Fins a la plataforma veïnal Salvem el Cabanyal ha donat la veu d’alarma per l’ineficàcia municipal per a resoldre els greus problemes de #convivència.

La punchada de les vivendes municipals
Segurament un dels majors fracassos del govern municipal, que ha pujat l’aportació per a lloguers davant l’impossibilitat de construir pisos.
Casa del relojero
El solar més vergonyós del centre històric per ser lloc de pas diari de mils de turistes i veïns. El proyecte per a alçar un edifici seguix pendent de tramitació.
La Farinera del Grao, l’oblit incomprensible
Deu ser el buc insígnia del respal als mamprenedors, pero l’edifici industrial no deixa d’acumular retarts per a la seua posada en servici.
Reforma de la plaça de Bruixes, la ruïna permaneix
La paralisació del pàrquing per la crisis es va saldar en l’aportació d’11 millons de l’Ajuntament, pero la plaça seguix sense determinis coneguts.

Mercat del Grao, el mandat s’acaba
Ni tan sols en els fondos del Pla Confiança ha segut suficient que el nou recint comercial estiga acabat abans de maig del pròxim 

FUENTE LAS PROVINCIAS PINCHAR AQUI

Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram