L’antiga terminal de Pont de Fusta porta més d’una década sense manteniment.

Un dels vestigis del patrimoni industrial del sigle XX de la Comunitat ha segut engolgut per les humitats, la brutea i les males herbes | L’antiga terminal de Pont de Fusta porta més d’una década sense manteniment

La falta de contes i el pas dels anys han carcomido l’antiga Estació Central de Ferrocarrils Econòmics de Valéncia. La coneguda com Pont de Fusta va formar part d’una de les rets de trens suburbans més interessants d’Espanya, el cridat popularment ‘trenet’. La trama va servir per al desenroll del sistema de metro actual. De fet, Metrovalencia va reutilisar les vies de les quatre llínees existents que partien des de la capital cap al Grao, Rafelbunyol, Bétera i Llíria. Esta memòria del passat industrial es ensombrece per l’image d’abandó que reflectixen la seua part atrassera i els seus laterals.

Numerosos trams han perdut la pintura, el sol és cultiu de males herbes i els jardins de les escales estan replets de pintades i vegetació sense conte. En general, el basamento del mur està cobert per la brutea acumulada.

En un dels laterals s’aprecien marques de les inundacions que el carrer Sant Rita solia sofrir fa un parell d’anys per les pluges torrencials i al desbordament del drenage urbà.

La falta de contes i el pas dels anys han carcomido l’antiga Estació Central de Ferrocarrils Econòmics de Valéncia. La coneguda com Pont de Fusta va formar part d’una de les rets de trens suburbans més interessants d’Espanya, el cridat popularment ‘trenet’. La trama va servir per al desenroll del sistema de metro actual.

FUENTE: LAS PROVINCIAS Leer la noticia original PINCHANDO AQUI

Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram