José Luis Manglano de Mas

Real Acadèmia de Cultura Valenciana

𝗝𝗼𝘀𝗲́ 𝗟𝘂𝗶𝘀 𝗠𝗮𝗻𝗴𝗹𝗮𝗻𝗼 𝗱𝗲 𝗠𝗮𝘀
𝗡𝗢𝗨 𝗗𝗘𝗖𝗔 𝗗𝗘 𝗟𝗔 𝗥𝗔𝗖𝗩
𝗜 𝗣𝗲𝗽𝗲 𝗕𝗮𝗹𝗹𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿 𝗢𝗹𝗺𝗼𝘀
𝗩𝗜𝗖𝗘𝗗𝗘𝗖𝗔
Amics, guanya la candidatura Valencianista en la RACV. Excelent notícia:

Els seus artículs científics han aparegut en les revistes següents: Hidrología, Agua, DYNA, Cerámica y Vidrio, Anales de Ingeniería Mecánica, Revista de Acústica, The Journal of the Acoustical Society of America i Applied Acoustic.
És membre de la Societat Espanyola de Microscòpia Electrònica, de la American Physical Society i de la American Institute of Physics. Va obtindre el Premi Fi de Carrera d’ingeniers Industrials, en 1965, el Premi Extraordinari de Doctorat, en 1970, Víctor de Plata al mèrit professional, Premi ordinari de la Cambra Oficial d’Indústria de Madrit a proposta del Patronat de la Fundació González-Baylín, en 1965, Premi Alts Forns de Vizcaya, Premi Extraordinari a l’Excelència Docent 2000 otorgat per l’Universitat Politècnica de Valéncia i Premi Física 2001 otorgat per l’Acadèmia Mundial de Ciències, Tecnologia i Formació Professional.
En 1981 el Grup Cultural d’Elig li va otorgar la Palma Dorada. Medalla d’Honor al Foment de l’Invenció, otorgada per la Fundació García Cabrer de Madrit, en 1988. Des de 2004 és Rector Honorari de l’Universitat Cardenal Herrera – CEU.

Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram