Els meges valencians tornen a la folga en Atenció Primària per la situació «insostenible»

El sindicat CSIF ha convocat les desocupacions els dies 28 de març i 4 i 11 d’abril per a «exigir» a la Conselleria de Sanitat que invertixca presupost en millores.

El sindicat CSIF ha convocat desocupacions en els centres sanitaris d’Atenció Primària de la Comunitat Valenciana per a denunciar «la greu deterioració de les condicions laborals dels professionals» d’estos centres.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) explica que les desocupacions de dèu minuts es portaran a terme de 12 a 12,10 hores i de 18 a 18,10 hores en els tres dies senyalats en els centres de salut.

El sindicat senyala que l’actual situació resulta «insostenible». CSIF recalca que el personal mèdic «no pot treballar en cadena passant pacients un darrere l’atre com si foren esclavons, ni pot treballar sense tindre temps a penes per a pensar ni poder alçar-se de la cadira durant l’horari laboral». Ademés, la central sindical afig que estos professionals «no poden treballar sense la calitat que els pacients mereixen i sense fer reunions organisatives».

La central sindical denúncia igualment que, en l’actualitat, el personal sanitari «allarga horaris per a poder acabar el treball i s’enfronta a una situació en la que posa en perill la seua pròpia salut per les condicions en les que desenrolla la seua llabor».

FUENTE: ABC Ver la noticia completa PINCHAR AQUI

Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram