Els llibres en català tornen a l’Ajuntament de Valéncia en més de 30 editorials

Segons la publicació de valencia Plaza

Els llibres en català tornen a l’Ajuntament de Valéncia en més de 30 editorials

 La Plaça de l’Ajuntament de Valéncia s’omplirà de llibres, autors i llectors durant la quinta edició de la Plaça del Llibre, la fira del llibre en català que se celebrarà per segon any consecutiu en la cèntrica plaça entre l’1 i el 5 de novembre, segons ha informat la Fundació pel Llibre i la Llectura (FULL).

La fira portarà un «ampli programa d’activitats» que inclourà presentacions de llibres, actuacions musicals, taules redones, tallers i activitats infantils. Des de l’organisació han senyalat que la Plaça es vol convertir en «un punt de trobada per als llectors i llectores que vullguen conéixer les novetats editorials».

La Plaça del Llibre d’enguany està organisada per FULL i la Generalitat Valenciana, en el marc del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Llectura. Este event és una iniciativa de l’Associació d’Editors del País Valencià, el Gremi de Llibreters de Valéncia, l’Associació d’Escritors en Llengua Catalana i Acció Cultural del País Valencià.

En la fira participaran dèu llibreries i més de 30 editorials que publiquen llibres en català. Ademés, també colaboraran l’Ajuntament de Valéncia, les biblioteques municipals de la ciutat i les universitats públiques valencianes.

Des de l’organisació han destacat que pels matins, les activitats de la Plaça estaran «especialment dirigides als escolars valencians» i contaran en activitats gratuïtes per a tots els nivells.

NOTÍCIA DE: VALENCIAPLAZA.COM
AUTOR: (CULTURPLAZA)VALENCIAPLAZA
DATA: Dimecres, 20 setembre 2017, 21:48
TRADUÏT A: l’IDIOMA VALENCIÀ NORMES D’EL PUIG, per l’A. C. COMUNICA VALÉNCIA.
ENLLAÇ: http://bit.ly/2fogjbP

Según la publicación de LAS PROVINCIAS.

Los libros en catalán vuelven al Ayuntamiento de Valencia con más de 30 editoriales 

La Plaza del Ayuntamiento de València se llenará de libros, autores y lectores durante la quinta edición de la Plaça del Llibre, la feria del libro en catalán que se celebrará por segundo año consecutivo en la céntrica plaza entre el 1 y el 5 de noviembre, según ha informado la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL).

La feria traerá un «amplio programa de actividades» que incluirá presentaciones de libros, actuaciones musicales, mesas redondas, talleres y actividades infantiles. Desde la organización han señalado que la Plaça se quiere convertir en «un punto de encuentro para los lectores y lectoras que quieran conocer las novedades editoriales».

La Plaça del Llibre de este año está organizada por FULL y la Generalitat Valenciana, en el marco del Plan Valenciano de Fomento del Libro y la Lectura. Este evento es una iniciativa de la Asociación de Editores del País Valencià, el Gremi de Llibreters de València, la Asociación de Escritores en Lengua Catalana y Acció Cultural del País Valencià.

En la feria participarán diez librerías y más de 30 editoriales que publican libros en catalán. Además, también colaborarán el Ayuntamiento de València, las bibliotecas municipales de la ciudad y las universidades públicas valencianas.

Desde la organización han destacado que por las mañanas, las actividades de la Plaça estarán «especialmente dirigidas a los escolares valencianos» y contarán con actividades gratuitas para todos los niveles.

NOTÍCIA DE: VALENCIAPLAZA.COM
AUTOR: (CULTURPLAZA)VALENCIAPLAZA
FECHA: Miércoles , 20 setembre 2017, 21:48
ENLACE: http://bit.ly/2fogjbP
Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram