Comunicat de LO RAT PENAT Al MÓN FALLER:

Comunicat de LO RAT PENAT Al MÓN FALLER:

Lo RAT PENAT INSTA al món faller i a tota la SOCIETAT VALENCIANA a DEFENDRE la festa de les FALLES front a les INGERÈNCIES del PANCATALANISMO i DEMANA la DIMISSIÓ de l’alcalde de Valéncia, Sr. Joan Ribó.

DEMANA la DIMISSIÓ de l’alcalde català, pel seu silenci, còmpliç i colaboracioniste en els interessos del secessionisme català en una NOVA AFRONTA a la cultura valenciana i a la nostra festa més universal.

PER LES notícies aparegudes en els MIJOS de comunicació: Es DENUNCIA l’INCLUSIÓ i apropiació de la Festa de les FALLES com a PART de les TRADICIONS i FESTES CATALANES.
(en exposició de l’Ajuntament de Barcelona, que presidix la Sra. Ada Colau,)

LO RAT PENAT, decana de les INSTITUCIONS CULTURALS valencianes, fa públic el seu REBUIG ad estes afirmacions, pagades en diners públics, per ser una manifesta falsetat, per ser una OFENSA als valencians i «per contribuir a proyectar una falsa image de PERTINENÇA als inexistents PAISOS CATALANS»

LO RAT PENAT, igualment EXIGIX a l’Ajuntament de Valéncia, que oficialment i de forma contundent faça reclamació a l’AJUNTAMENT de BARCELONA per a que elimine per a sempre este tipo d’alusió a la FESTA de les FALLES i de QUALSEVOL UNES ATRES que incloguen LES FESTES i TRADICIONS VALENCIANES dins de les catalanes.

LO RAT PENAT DENUNCIA el silenci còmpliç de l’Alcalde català de Valéncia, el comuniste Joan Ribó, que front a esta NOVA AGRESSIÓ a una de les expressions més importants de la CULTURA VALENCIANA, manifesta per Fonts OFICIALS, «que no va en ell la cosa», «que és una polèmica aliena».

LO RAT PENAT, se solidarisa en tot lo món faller i DEMANA a la SOCIETAT VALENCIANA LA SEUA UNIÓ en la DEFENSA de les SENYES d’IDENTITAT VALENCIANES, de la que la Festa de les FALLES és un EXPONENT singular i ÚNIC, d’una CULTURA, la CULTURA VALENCIANA, que deuria tindre la màxima protecció com a PATRIMONI de la HUMANITAT, i l’Alcalde pancatalanista de Valéncia, és el primer que no li la dona.

( Comunicat de Lo Rat Penat, en llengua valenciana, )

LO QUE NO FACES PER LA CULTURA VALENCIANA HUI, EN ESTOS, HO PLORARÀS MATÍ.

¿Tu també eres un MENINFOT? Passa-ho a lo manco, «pero a tots».

Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram