Alts càrrecs de Compromís i Podem se sumen al bloc independentiste en la concentració a favor del referèndum illegal en Catalunya.

Segons la publicació de LAS PROVINCIAS

Alts càrrecs de Compromís i Podem se sumen al bloc independentiste en la concentració a favor del referèndum illegal en Catalunya.

Fran Ferri, Àgueda Micó o Antonio Estañ, entre els que han acodit a la cita en el carrer de Colón.

Alts càrrecs del Compromís i Podemos s’han sumat a la convocatòria de distints grups a favor de la consulta independentista. La seua presència respon a l’alliniació al bloc secessioniste front a l’Estat. Les últimes detencions de polítics catalans ha provocat que centenars de ciutadans es concentraren en diferents punts de la Comunitat Valenciana, com en la Ciutat de Valéncia, per a expressar el seu rebuig a les últimes actuacions. Les movilisació de la capital va ser convocada a les 20 hores junt a la sèu de la delegació del govern del carrer Colón, i ha segut impulsada per entitats com Acció Cultural del País Valenciài o Escola Valenciana i formacions polítiques com Esquerra Republicana del País Valencià, la marca valenciana de la catalana ERC (Esquerra Republicana de Cataluna).

En la concentració de Valéncia s’han escoltat crits de «democràcia», «llibertat d’expressió», «independència» o «PAÍS VALENCIÀ, PAÏSOS CATALANS». També han segut exhibides roses, banderes esteladas i unes atres de simbologia republicana. En l’acte han estat presents polítics de COMPROMÍS i representants de PODEM com els diputats Daniel Geffner o Fabiola Meco. Entre els manifestants també estaven Fran Ferri, portaveu de COMPROMÍS en Les Corts, i Clara Ferrando, secretària autonòmica de Facenda, Antonio Estañ, Alberto Ibáñez, secretari autonòmic de la conselleria de Oltra, aixina com el seu cap de gabinet i dirigent d’Iniciativa del Poble Valencià, Miquel Real. Ademés, va acodir la portaveu i màxim dirigent del BLOC, Àgueda Micó.

NOTÍCIA DE: lasprovincias.es
AUTOR: LP
DATA: Dimecres, 20 setembre 2017, 21:48
TRADUÏT A: l’IDIOMA VALENCIÀ NORMES D’EL PUIG, per l’A. C. COMUNICA VALÉNCIA.
ENLLAÇ:  http://bit.ly/2fcwRQ8
Según la publicación de LAS PROVINCIAS.

Altos cargos de Compromís y Podemos se suman al bloque independentista en la concentración a favor del referéndum ilegal en Cataluña.

Fran Ferri, Àgueda Micó o Antonio Estañ, entre los que han acudido a la cita en la calle Colón.

Altos cargos del Compromís y Podemos se han sumado a la convocatoria de distintos grupos a favor de la consulta independentista. Su presencia responde a la alineación al bloque secesionista frente al Estado. Las últimas detenciones de políticos catalanes ha provocado que cientos de ciudadanos se concentraran en diferentes puntos de la Comunitat como Valencia para expresar su rechazo a las últimas actuaciones. Las movilización de la capital fue convocada a las 20 horas junto a la sede de la delegación del gobierno de la calle Colón, ha sido impulsada por entidades como Acció Cultural del País Valencià o Escola Valenciana y formaciones políticas como Esquerra Republicana del País Valencià, la marca valenciana de la catalana ERC.

En la concentración de Valencia se han escuchado gritos de «democracia», «libertad de expresión», «independencia» o «país valencià, països catalans». También han sido exhibidas rosas, banderas esteladas y otras de simbología republicana. En el acto han estado presentes políticos de Compromís y representantes de podemos como los diputados Daniel Geffner o Fabiola Meco. Entre los manifestantes también estaban Fran Ferri, portavoz de Compromís en Les Corts, y Clara Ferrando, secretaria autonómica de Hacienda, Antonio Estañ,, Alberto Ibáñez, secretario autonómico de la conselleria de Oltra, así como su jefe de gabinete y dirigente de Iniciativa del Poble Valencià, Miquel Real. Además, acudió la portavoz y máximo dirigente del Bloc, Àgueda Micó.

NOTÍCIA DE: lasprovincias.es
AUTOR: LP
FECHA: Miércoles , 20 setembre 2017, 21:48
ENLACE:  http://bit.ly/2fcwRQ8
Share

Un comentario en «Alts càrrecs de Compromís i Podem se sumen al bloc independentiste en la concentració a favor del referèndum illegal en Catalunya.»

  • el septiembre 21, 2017 a las 9:04 am
    Enlace permanente

    Des de la pluralitat, que no vullc ficar en dubte, té valenciana tv, permitiu-me que expresse la meua opinió. No defenc els països catalans com a proyecte polític, puix crec que és imperialisme català. Per atra banda soc valencianiste des de que tinc 9 anys, i això vol dir que tinc una trayectoria de 41 anys en el valencianisme. Des d’estes premises vullc fer present el meu recolzament al govern català que representa la punta de llança de la lliberació de les nacions no castellanes de la península ibérica. L’actual estat espanyol no s’ha construït per les bones, com des de la meseta nos volen fer creure. Ha segut frut de l’invasió castellana per la força de les armes dels estats de la Corona d’Aragó: Valencia, Balears, Aragó i Catalunya. A l’impèri castellà només li queden les colonies de la Península Ibérica. I Catalunya està sent valenta per a desfer-se d’este jou. Per lo qual crec que Valenciana tv hauria d’estar en els catalans en un moment tan important que obri la possiblitat de que els valencians puguerem tornar a ser en un futur un Regne o una república pròspera dins de les nacions del món. Tot valencià porta dins d’ell un ànim sobiraniste que expressa de distintes formes i que no sol cuallar políticament per falta de consciencia nacional i de formació. AMUNT VALÉNCIA.

    Respuesta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram