Vicent Marzà, conseller d’Educació, ha entregat mig milló d’euros a Entitats Catalanistes. // Vicent Marzà, conseller de Educación, ha entregado medio millón de euros a Entidades Catalanistas.

Educació dona sèt subvencions a Escola Valenciana per 131.000 euros, atres 50.000 a Acció Cultural, 4.000 a Ca Revolta i el Micalet es porta 17.800 euros. El més agraciat ha segut un organisme al que el conseller pertanyia abans de prendre possessió del càrrec: Escola Valenciana i organisacions associades, que ha conseguit 131.367 euros de l’erari de la Generalitat.

Entre les entitats agraciades per les subvencions de Marzà no es troben entitats com Lo Rat Penat, la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, l’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana, empreses editorials que embenen llibres escrits en valencià usant els Normes del Puig, no les que dicta la Acadèmia de Llengua Valenciana. És en els proyectes que desenrolla esta entitat, les seues Trobades, en les que promociona la llengua catalana entre els escolars, on conseguix una aportació de 27.577 euros, en el programa de Cinema en Valencià atres 26.438 i en la Gira Festival de Música en Valencià, 23.816.

El Micalet, l’entitat que realisa la cavalcata de les regnes magues a l’Ajuntament de Valéncia i que percep un mínim de 25.000 euros anuals de mans del consistori que dirigix Joan Ribó, és també una perceptora d’ajudes de la Generalitat. En este cas els seus contes conseguixen una injecció de 26.917, euros, d’els que 17.809,74 euros són pel foment del català en el teatre.

Esta notícia la podeu llegir completa en Les Províncies, on detalla totes les subvencions al catalanisme radical del Tripartit, Compromís, PSOE i Podem.


Vicent Marzà, conseller de Educación, ha entregado medio millón de euros a Entidades Catalanistas.

Educación da siete subvenciones a Escola Valenciana por 131.000 euros, otros 50.000 a Acció Cultural, 4.000 a Ca RevoltaEl Micalet se lleva 17.800 euros. El más agraciado ha sido un organismo al que el conseller pertenecía antes de tomar posesión del cargo: Escola Valenciana y organizaciones asociadas, que ha logrado 131.367 euros del erario de la Generalitat.

Entre las entidades agraciadas por las subvenciones de Marzà no se encuentran entidades como Lo Rat Penat, la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, l’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana, empresas editoriales que vendan libros escritos en valenciano usando les Normes del Puig, no las que dicta la Acadèmia de Llengua Valenciana.

Es en los proyectos que desarrolla esta entidad, sus Trobades, en las que promociona la lengua catalana entre los escolares, donde consigue una aportación de 27.577 euros, con el programa de Cinema en Valencià otros 26.438 y con la Gira Festival de Música en Valencià, 23.816.

El Micalet, la entidad que realiza la cabalgata de las reinas magas al Ayuntamiento de Valencia y que percibe un mínimo de 25.000 euros anuales de manos del consistorio que dirige Joan Ribó, es también una perceptora de ayudas de la Generalitat. En este caso sus cuentas consiguen una inyección de 26.917, euros, de los que 17.809,74 euros son por el fomento del catalán en el teatro.

Esta noticia la podéis leer completa en Las Provincias, ver enlace, donde detalla todas las subvenciones al catalanismo radical del Tripartito, Compromís, PSOE y Podemos.

Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram