¿Tan necessitats están els catalans de rebre llisons d’ortografia?

Estos dies en Valencia capital, el Ajuntament del alcalde Ribó está publicant, per mig de cartelons com el que podeu vore, la forma de com escriure NOSALTRES.
Lo que se correspon a la llengua catalana y les normes del IEC (Institut d’Estudis Catalans), que com ya manifiesten obertament, es el alma mater de la sucursal en Valencia y que denominen AVLL (Academia Valenciana de la Llengua ….. Catalana)
¿Tan necessitats están els catalans de rebre llisons d’ortografia? 
Á proposit diré que en la Llengua Valenciana, la del Pare Fullana, y com he depres en casa dels pares de mon pare, en Alcira, sempre he sentit dir MOSATROS. Y Ahí me quede …. !!! Uno d’Alcira de 78 any

En ma casa i el meu poble també. Uno d’Oliva de 55 anys

Un atre, no » altre «, de Alzira de 69
 Mosatros sempre , sempre se a dit mosatros, vosatros …. els pankes nosaltressss lo tenim molt facil es valencians nia unes eleccions tirem als catalanistes de la nostra terra y per favor normes del puig en els institus en les escoles y per supost en la publicitat de les parades de la EMT de valencia…..recordarli al okupa ribo que MOSATROS SOM VALENCIANS ….ribo es catala no es de la nostra terra ni parla el nostre idioma el valencia.
 Articul de :Juan Antonio Mompó Ribas

¿Valencians quant tenim que aguantar mes esta tara que estem vivint? Tenim que parar este acossament per a despretigiar a Valéncia i als Valencians. ¿ que interesse es mouen d’tras de açò?

NECESSITEM UN GRUP DE PRESSIÓ DEMOCRATICA I INFORMAR A TOTS ELS VALENCIANS DE TOTES ESTES ARTIMAÑAS QUE NOS PERJUDIQUEN ALS VALENCIANS.

Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram