Rogle Constanti Llombart: Tots els dies 9 -Lucrezia Bori

El proxim dissabte dia 9 de març Convencio Valencianista celebrarà el “Tots els dies 9” d’este mes. Com en anteriors ocasions el Rogle Constanti Llombart se suma ad esta activitat que esperem celebrar conjuntament en amics d’uns atres associacions.

Se dedicarà a la soprano Lucrezia Bori (Lucrecia Natividad Borja González de Riancho). L’activitat s’emmarcat en la celebracio del Dia de la Dona, per la qual cosa s’ha elegit a una gran diva de la canço que triumfà en la seua professio i que, a pesar de la seua internacionalitat i de lligar gran part de sa vida al Metropolitan Opera House i a la ciutat de Nova York, no oblidà la seua ciutat natal i en moments de gran penuria per als valencians, a rant de la riuada de 1957, sabe contribuir solidariament a paliar en part les conseqüencies d’aquell desastre natural.

La cita sera a les 10:30 hores davant l’acces al Museu d’Historia de Valencia, instalat en el que fon el deposit d’aigua potable de Valencia ciutat, situat en el carrer Valencia, 42 de Mislata, junt al Parc de Capçalera.

El preu d’entrada al museu es de 2 euros, encara que s’està gestionat conseguir preu reduit per a grup, jubilats i estudiants.

Com es habitual, als assistents se’ls fara entrega del fullet, en este cas en la biografia de Lucrezia Bori.

.

Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram