PSOE, Compromís i Podem s’unixen a la CUP en la Marina Alta per a catalanisar el 9 d’Octubre.

Els partits més radicals es manifestaran contra “un Govern espanyol violent que reprimix al poble català” el mateix dia de la Comunitat Valenciana, el partit de Puig recolzarà la causa.

Els partits més radicals han organisat una manifestació per a arremetre contra “un Govern Espanyol violent que reprimix al poble català”, la concentració tindrà lloc en Pedreguer, un poble que sembla haver-se convertit en l’escenari favorit dels radicals de la CUP per a manifestar-se en Alacant.

Compromís, Podem, Esquerra Republicana i els radicals de la CUP es manifestaren el dia de la Comunitat Valenciana en contra de les actuacions de l’Estat Espanyol i a favor del passat i illegal referèndum independentiste i els “drets fonamentals i les llibertats democràtiques catalanes”.

Pedreguer ya va ser escenari de manifestacions d’este tipo. Sempre en el respal de Compromís, Podem i baix la batuta de la CUP.

En esta ocasió, crida poderosament l’atenció el fet de que el PSOE s’haja unit també a l’agrupació independentista i actue com a assistent i partit organisador d’una celebració, d’una manifestació que pretén –per la data elegida- ombrejar el dia gran de la Comunitat Valenciana i que ademés servirà per a recolsar i defendre una causa de la que el partit de Puig semblava estar -més be- prou alluntat segons les seues declaracions.

Esta concentració també té com a objectiu a “la majoria dels mijos de comunicació i el tracte per part d’estos, ya que han transmés l’informació biaixada sobre lo que en realitat ocorria en Catalunya”. Tambien afigen en el manifest que “el Govern de Mariano Rajoy a atacat al poble català en lloc de defendre-lo”.

PSOE, Compromís i Podem s’unixen a la CUP en la Marina Alta para a catalanisar el Nou d’Octubre.

NOTÍCIA DE: Roberto Pérez (Masportal.net)
DATA: 05 de Octubre de 2017
TRADUÏT A: l’IDIOMA VALENCIÀ NORMES D’EL PUIG, per l’A. C. COMUNICA VALÉNCIA.
ENLLAÇ:  http://bit.ly/2xZT9z2

Los partidos más radicales se manifestaran contra “un Gobierno español violento que reprime al pueblo catalán” el mismo día de la Comunitat Valenciana, el partido de Puig apoyará la causa.

Los partidos más radicales han organizado una manifestación para arremeter contra “un Gobierno español violento que reprime al pueblo catalán”, la concentración tendrá lugar en Pedreguer, un pueblo que parece haberse convertido en el escenario favorito de los radicales de la CUP para manifestarse en Alicante.

Compromís, Podemos, Esquerra Republicana y los radicales de la CUP se manifestaran el día de la Comunitat Valenciana en contra de las actuaciones del Estado Español y a favor del pasado e ilegal referéndum independentista y los “derechos fundamentales y las libertades democráticas catalanas”.

Pedreguer ya fue escenario de manifestaciones de este tipo. Siempre con el apoyo de Compromís, Podemos y bajo la batuta de la CUP.

En esta ocasión, llama poderosamente la atención el hecho de que el PSOE se haya unido también a la agrupación independentista y actúe como asistente y parte organizadora de una celebración de una manifestación que pretende –por la fecha elegida- ensombrecer el día grande de la Comunitat Valenciana y que además servirá para apoyar y defender una causa de la que el partido de Puig parecía estar más bien, bastante alejada según sus declaraciones.

Esta concentración también tiene como objetivo a “la mayoría de los medios de comunicación y el trato por parte de estos, ya que han transmitido la información sesgada sobre lo que en realidad ocurría en Cataluña”. Tambien añaden en el manifiesto que “el Gobierno de Mariano Rajoy a atacado al pueblo catalán en vez de defenderlo”.

NOTÍCIA DE: Roberto Pérez (Masportal.net)
DATA: 05 de Octubre de 2017
ENLLAÇ:  http://bit.ly/2xZT9z2
Share

Un comentario en «PSOE, Compromís i Podem s’unixen a la CUP en la Marina Alta per a catalanisar el 9 d’Octubre.»

  • el octubre 7, 2017 a las 11:45 am
    Enlace permanente

    El president de lo rat penat no me inspira confiança, i mes despres de llegir en un diari les subvenciones que va rebre per a les empresas del seus familiares ,per part del p p.

    Respuesta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram