Marzá pert la batalla del plurilingüisme: li guanya la Justícia, la comunitat educativa i no dimitix.

El PP denuncia que el conseller d’Educació ha claudicat i esta claudicació, consideren, deuria fer reaccionar al president  Ximo Puig que «tindria que cessar immediatament a Marza, perque està incapacitat per a seguir dirigint la política educativa»

La síndic del Grup Parlamentari Popular (PP), Isabel Bonig, ha senyalat que el conseller d’Educació, Vicent Marzá ha «tingut que claudicar» davant la comunitat educativa i presentar una proposta «que és una victòria de la societat i dels tribunals» front «a l’imposició i al sectarisme» educatiu del Consell.

Bonig s’ha expressat en estos térmens despuix de mantindre una reunió de treball en el president de la Diputació d’Alacant, César Sánchez, durant la que han valorat temes d’actualitat com la taxa turística o el borrador de la Llei de Plurilingüisme donat a conéixer este divendres.

En este sentit, Bonig ha recordat que la Diputació d’Alacant ha abanderat als pares que «han clamat per la llibertat front a l’imposició i el sectarisme». Segons ha senyalat, des del PP «estem contents i satisfets» perque «no és una victòria del PP, ni de la Diputació d’Alacant, sino de tota la societat valenciana».

«Ha segut una victòria dels tribunals i de l’Estat de Dret», perque precisament en un semana en la que «hem vist que Compromís es dessagna perque és incapaç de defendre la Constitució, l’unitat d’Espanya i la sobirania nacional i quan part de Compromis està avalant el referèndum illegal de Catalunya, «tenim una victòria dels tribunals».

I una victòria del Govern central perque ahir el Ministeri anunciava la convocatòria una comissió bilateral i ha recordat que no és el Govern el que interpon el recurs d’inconstitucional ya que «prèviament cal constituir una comissió bilateral, i això és lo que s’ha fet perque veu indicis d’inconstitucionalitat».

«Ha segut una victòria dels tribunals i de l’Estat de Dret, precisament en un semana en la que hem vist que Compromís es dessagna perque és incapaç de defendre la Constitució».

Esta situació «és la que ha fet que Marzá haja tingut que claudicar», una actitut que «és responsabilitat de Puig i Mónica Oltra que són els qui amparen les polítiques sectàries i radicals d’un Consell que està en descomposició i que ya comença el seu conte arrere».

Per això, Puig «tindria que cessar immediatament a Marzà, perque està incapacitat per a seguir dirigint la política educativa de la Comunitat, i davant esta incapacitat, el PP li torna a estendre la mà».

En este context, ha senyalat que el PP estudiarà el nou borrador de llei de Plurilingüime i «escoltarà a la gent» molt al contrari de lo que fan els socis del Botànic.

NOTÍCIA DE: MasPortal.net
DATA: 29 setembre 2017,
TRADUÏT A: l’IDIOMA VALENCIÀ NORMES D’EL PUIG, per l’A. C. COMUNICA VALÉNCIA.
ENLLAÇ: http://bit.ly/2xKviE0

Marzá pierde la batalla del plurilingüismo: le gana la Justicia, la comunidad educativa y no dimite

El PP denuncia que el conseller de Educación ha claudicado y esta claudicación, consideran, debería hacer reaccionar al presidente Ximo Puig que «tendría que cesar inmediatamente a Marza, porque está incapacitado para seguir dirigiendo la política educativa».

Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram