Marzà con políticos independentistas en el desierto de Las Palmas, en la provincia de Castellón.

El conseller por Compromís ha acudido con su coche oficial y su séquito a compartir una paella con políticos catalanes a un lugar a donde suele ir quien quiere pasar desapercibido.

http://En ple desert de Las Palmas, en el restaurant que lluïx el mateix nom, Desert de Las Palmas, en la província de Castelló. Fins a eixe discret lloc, poc concorregut entre semana, s’ha desplaçat hui el conseller d’Educació, Vicent *Marzà, en coche oficial i en el seu sèquit de seguritat. Ho ha fet per a compartir taula i paella en una comitiva procedent de Catalunya. En eixe punt intermig entre Valéncia i Tarragona el responsable del Consell ha passat al voltant de dos hores en un grup de polítics que també ha acodit en coche oficial des de Catalunya i que lluïa llaços grocs en les seues jaquetes o jerseis, el símbol inequívoc i visible del seu respal a l’independentisme català. Segons ha pogut saber *ESdiarioCV de testics presencials, ha aplegat sobre les 14,15 hores i, poc despuix, ha acodit fins a eixe mateix lloc un coche de la policia autonòmica de la Generalitat, que s’ha sumat als escoltes del conseller, tot a càrrec de l’erari públic. En el restaurant ha permaneixcut fins a al voltant de les 16,30 hores, degustant uns *entrantes i la posterior paella en una taula d’al voltant de huit persones ocupada majoritàriament per representants de l’independentisme. Despuix d’una animada charrada en català, *Marzà ha pujat al seu coche oficial i els seus companyers de taula han fet lo propi en els seus per a tornar al seu punt d’orige. Este menjar no apareix en l’agenda pública del conseller on, en canvi, sí que destaca la seua trobada en Castelló en el conseller d’Educació català, Josep Bargalló, para, segons la nota difosa per la Conselleria “compartir experiències educatives”. Ademés d’eixa experiències teòricament educatives també s’ha produït un atre intercanvi d’experiències, més gastronòmiques i en un ambient *distendido. I per a això han triat un lloc molt discret i prou poc concorregut, en el que podien *explayarse parlant de temes d’els que ya no ha informat Conselleria d’Educació. Això sí, en català, en el llaç groc i en una movilisació de recursos a càrrec de l’erari públic.En ple desert de Las Palmas, en el restaurant que lluïx el mateix nom, Desert de Las Palmas, en la província de Castelló. Fins a eixe discret lloc, poc concorregut entre semana, s’ha desplaçat hui el conseller d’Educació, Vicent Marzà, en coche oficial i en el seu sèquit de seguritat. Ho ha fet per a compartir taula i paella en una comitiva procedent de Catalunya.

En eixe punt intermig entre Valéncia i Tarragona el responsable del Consell ha passat al voltant de dos hores en un grup de polítics que també ha acodit en coche oficial des de Catalunya i que lluïa llaços grocs en les seues jaquetes o jerseis, el símbol inequívoc i visible del seu respal a l’independentisme català.

Segons ha pogut saber ESdiarioCV de testics presencials, ha aplegat sobre les 14,15 hores i, poc despuix, ha acodit fins a eixe mateix lloc un coche de la policia autonòmica de la Generalitat, que s’ha sumat als escoltes del conseller, tot a càrrec de l’erari públic. En el restaurant ha permaneixcut fins a al voltant de les 16,30 hores, degustant uns entrantes i la posterior paella en una taula d’al voltant de huit persones ocupada majoritàriament per representants de l’independentisme.

Despuix d’una animada charrada en català, Marzà ha pujat al seu coche oficial i els seus companyers de taula han fet lo propi en els seus per a tornar al seu punt d’orige. Este menjar no apareix en l’agenda pública del conseller on, en canvi, sí que destaca la seua trobada en Castelló en el conseller d’Educació català, Josep Bargalló, para, segons la nota difosa per la Conselleria “compartir experiències educatives”.

Ademés d’eixa experiències teòricament educatives també s’ha produït un atre intercanvi d’experiències, més gastronòmiques i en un ambient distendido. I per a això han triat un lloc molt discret i prou poc concorregut, en el que podien explayarse parlant de temes d’els que ya no ha informat Conselleria d’Educació. Això sí, en català, en el llaç groc i en una movilisació de recursos a càrrec de l’erari públic.

FUENTE: es diario Ver la noticia completa PINCHANDO AQUI

Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

Facebook
Twitter
YouTube
INSTAGRAM