La candidata de Sánchez en Valéncia es declara “feminazi” i seguidora d’una activista de Bildu

La candidata socialista a l’Alcaldia de Valéncia en les pròximes eleccions de maig, Sandra Gómez ,es declara “feminazi” i té com a referent a Irantzu Varela, aspirant de la formació @proetarra EH Bildu al Senat
En el seu conte oficial de Twitter va escriure: “¡Decidides i imparables! El moviment feministe està més visible que mai. Brava Irantzu Varela hui en Valéncia per la teua motivador monòlec ‘Feminazi Es Naix’. Valent i inspiradora”.
La portaveu del Grup Socialiste en el Consistori, primera tinent alcalde i secretària General del partit en la ciutat va manifestar aixina la seua fascinació per l’ex candidata dels hereus de Batasuna, obviant que el braç polític d’ETA jamai va condenar l’assessinat de més de 60 dònes i chiquetes a mans de la banda terrorista.
En estes credencials, la candidata socialista a l’Alcaldia de Valéncia ha segut proclamada com a tal este dumenge en un mítin en el que ha rebut el respal de Pedro Sánchez
LLEGIR LA NOTÍCIA COMPLETA EN OK DIARI, VORE AQUI

Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

Facebook
Twitter
YouTube
INSTAGRAM