Imputada la número quatre de la llista del PSOE a les Generals per Valéncia.

Imputada la número quatre de la llista del PSOE a les Generals per Valéncia

Isabel García, actual diputada provincial de Deports pel PSPV i candidata número quatre en la llista del PSOE a les eleccions Generals per Valéncia, està investigada des del passat més de febrer, si ben la seua imputació es va fer pública ahir. A la diputada se li imputen els delictes de malversació i prevaricació per l’adjudicació d’una subvenció de 60.000 euros a l’equip femení de motociclisme de *Champi Ferrers, que ni tan sols existia quan es varen convocar les ajudes que finalment li varen ser otorgades.

La diputada, d’orige canari, no té cap vinculació en el socialisme valencià i va ser una imposició de l’actual president del Govern, Pedro Sánchez, respalada pel seu secretari d’Organisació, José Luis Avalos.

En pago per la fidelitat demostrada, Ábalos li va conseguir colocació remunerada com a diputada provincial, convertint-se aixina en lo que sempre s’ha denominat un «cunero» o un «paracaigudiste».

El seu «enchufe» en l’alt mando del socialisme nacional li va facilitar també l’accés a la candidatura dels socialistes valencians al Congrés dels Diputats, ni més ni menys que en el quarto posat de la llista provincial de Valéncia.

Ver la noticia completa en ELFALLERS.ES

Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram