¿ERA TAN DIFÍCIL PENSAR UNA MIQUETA?

¿ERA TAN DIFÍCIL PENSAR UNA MIQUETA? Ya s’estan notant les funestas conseqüències, per a la ciutadania, de l’implantació dels carrils bici en artèries principals de la ciutat no concebudes, d’orige, per a això. A la vista estan casos flagrants com els de l’Avinguda del Regne de Valéncia o de l’Avinguda Constitució, en els que va privar, per a l’actual Corporació, l’aplicació d’eixe Artícul especial que figura en el seu abecedari particular, el «Artícul P.M.S.C» (traduït al llenguage coloquial com «Pels meus sants collons), en detriment de l’autèntic i imprescindible Artícul 1., el text del qual reproduïm en l’image que conforma este post.

¡¡ Cavallers !!… ¿És que era tan sumament difícil pensar una miqueta?

Fiquen-se en el cap que tots nosatres som igual d’ecològics com puguen ser vostés. ¿Per qué no anem a voler que hi haja qui vaja en bicicleta? Lo que és inadmissible per a Valéncia és que vostés hagen impost eixos carrils bici, en total nocturnitat i @alevosía, en llocs completament desaconsejables, pels més que amoladors efectes que, sense dubte, es van a produir de manera constant i duradora en el temps.

Pero, ¿ÉS QUE TÉ QUE OCÓRRER UNA DESGRÀCIA, ALGUNA AMBULÀNCIA BLOQUEJADA, Etc…, PER A QUE ES DONEN CONTE, LES SEUES EMINENTS SENYORIES, DE L’ENORME ERROR DEL QUE HAN SEGUT PROTAGONISTES?

ÉS QUE ¿ELS COSTA TANT RECTIFICAR ELS ERRORS?

Molt pensàvem, ingenus de nosatres, que les dictadures, del partit que siguen, ya eren cosa del passat, pero, no… ¡¡VOSTÉS HAN DEIXAT PALÉS QUE ESTAN MOLT VIGENTS !!

Articul de Rafa Guillot Hurtado
Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram