6 comentarios en «Encontres – No al decretazo, sí a la elección»

 • el agosto 10, 2017 a las 9:42 am
  Enlace permanente

  Interesante artículo de denuncia hacia la política lingüística del tripartito (Compromís-PSOE-Podemos) que están desarrollando una política catalanista en contra de la cultura y lengua valenciana.

  Respuesta
 • el agosto 10, 2017 a las 6:08 pm
  Enlace permanente

  Puix he de fer pública la meua decepció, ya que el castellà és abrumador en tot: mijos de comunicació, escola, justícia, administració, iglésia, etc. I una televisió valenciana verdadera en la que havia ficat totes les meues esperances despuix de ser bandejat en TVV fa 27 anys per parlar valencià, ara me promou com a notícia prioritària l’Asociación de Defensa del Castellano. Açò per a mi és vergonyós i ridícul. Estic francament decepcionat per haver escoltat esta entrevista en esta nova televisió en la que havia ficat totes les meues esperances. Esta televisió hauria de fer honor al seu nom i promoure el valencià al 100%, tal i com diu l’estatut d’autonomia en el seu artícul septim punt quatre (7.4), en el qual s’especifica que per a tal de recuperar el valencià se li donarà especial protecció i difussió. Per a mi és una vergonya que hajau ficat esta entrevista. Un abracet.

  Respuesta
  • el agosto 11, 2017 a las 1:41 pm
   Enlace permanente

   En valenciana Tv promovem la llengua valenciana i la constitució indica que el castellà és la llengua oficial de l’estat.
   Criticar l’imposició Imperialista d’un conseller del Bloc Nacionaliste Català (Compromís)
   Per a impondre el català en llibres de text en imàgens de tv3 i paisos ficticis i reduir les hores de castellà per a aixina poder usar el català per a adoctrinar és el problema tractat.
   Per tant, nos fem eco de la situació que per desgràcia viuen els pares en els coleges i no censurem el restant de postures, i recordem que tots els comentaris ni opinions dels invitats, moderadors, opinions en fòrums NO necessàriament Valenciana Tv obligatòriament vol dir que els compartix per el fet de tractar la notica.

   Des de Valenciana TV No discriminem a ningú pel seu sexe, condició o idioma, i molt manco ho farem per parlar en castellà. No obstant, si ho farem en idiomes forasters al nostre territori i no oficials que ademés venen acompanyats en mensages Nazionalistes.

   Demanar respecte pel valencià no és odiar el castellà, és usar el valencià d’orige i no impost per polítics en normatives del sigle XIX que precisament són els mateixos que odien el castellà (et remet al paràgraf anterior per a aixina… poder adoctrinar).
   La major decepció seria dir que un és valencià i valencianiste i ser de Compromís, per eixemple.

   T’invitem a que consideres la teua postura i et dones conte que valenciana tv promou la verdadera llengua valenciana pero no discrimina la llengua espanyola, No pretenem adoctrinar ni amagar els problemes de la societat.
   Pretenem ser l’altaveu de tots els valencians ben parlen Valencià o castellà.
   Per tant, esperem que canvies la teua postura pel be d’una societat que està sent aniquilada per uns polítics que no volen esta terra i solament pretenen l’enfrontament.

   En valenciana Tv promovemos la lengua valenciana y la constitución indica que el castellano es la lengua oficial del estado.
   Criticar la imposición Imperialista de un conseller del Bloc Nacionalista Catalán (Compromís)
   Para imponer el catalán con libros de texto con imágenes de tv3 y países ficticios y reducir las horas de castellano para así poder usar el catalán para adoctrinar es el problema tratado.

   Por tanto, nos hacemos eco de la situación que por desgracia viven los padres en los colegios y no censuramos el resto de posturas, y recordamos que todos los comentarios ni opiniones de los invitados, moderadores, opiniones en foros NO necesariamente Valenciana Tv obligatoriamente quiere decir que los comparte por el mero hecho de tratar la notica.

   Desde Valenciana TV No discriminamos a nadie por su sexo, condición o idioma, y mucho menos lo haremos por hablar en castellano. Sin embargo, si lo haremos con idiomas forasteros a nuestro territorio y no oficiales que además viene acompañados con mensajes Nazionalistas.

   Pedir respeto por el valenciano no es odiar el castellano, es usar el valenciano de origen y no impuesto por políticos con normativas del siglo XIX que precisamente son los mismos que odian el castellano (te remito al párrafo anterior para así poder adoctrinar).

   La mayor decepción sería decir que uno es valenciano y valencianista y ser de Compromís, por ejemplo.
   Te invitamos a que consideres tu postura y te des cuenta que valenciana tv promueve la verdadera lengua valenciana pero no discrimina la lengua española, No pretendemos adoctrinar ni esconder los problemas de la sociedad.

   Pretendemos ser el altavoz de todos los valencianos bien hablen Valenciano o castellano.
   Por tanto, esperamos que cambies tu postura por el bien de una sociedad que está siendo aniquilada por unos políticos que no quieren esta tierra y solo pretenden el enfrentamiento.

   Respuesta
 • el agosto 12, 2017 a las 3:12 pm
  Enlace permanente

  Chics, vos he enviat correus, curriculum i vídeo felicitant-vos. M’he he ilusionat moltíssim de vore la presentació d’esta magnífica televisió, en un logotip tan bonico. Vos he fet propaganda per Facebook. I… NO M’HEU CONTESTAT A RES. Pero… ara perque vos pica, per a defendre el castellà si que me contesteu. ¿Qué voleu que vos diga?
  De totes formes sé que en esta televisió, a banda de castellanistes-espanyolistes també n’hi ha valencianistes. Tinc bones fonts al respecte. Espere que est incident no servixca per a distanciar-nos. També espere que esta televisió siga valencianista i plural. Estic a la vostra disposició, a pesar d’haver segut humillat no rebent ninguna resposta a les meues felicitacions, oferiments i presentació. Un abracet. Per cert, estic fa dos anys en SOM VALENCIANS, I SOC VALENCIANISTE DES DE QUE TINC 9 ANYS. ESTIGUÍ EN UNIÓ VALENCIANA. EN LO RAT PENAT, EL GRUP D’ACCIÓ I LA REAL ACADÈMIA DE CULTURA VALENCIANA ME CONEIXEN DE SOBRA i eL VALENCIANISME ME CONEIX DE SOBRA, per lo qual no tinc que justificar-me en est aspecte. Alguns van de valencianistes i despuix lo que més els pica és la defensa del castellano. Perdoneu que vos diga, pero això no és valencianisme. Espere que Valenciana Tv faça honor al seu nom i siga valenciana. Un abraç sincer.

  Respuesta
 • el agosto 12, 2017 a las 6:56 pm
  Enlace permanente

  Lamentable entrevista espanyolista. Utiliseu la impresentable política lingüistica de la Generalitat en favor del català, per fomentar lo que realment voleu: el castellà. El decret és de lo poc de trellat que ha fet Marzà per afavorir un poc el valencià front a l’aplastant dominació castellana que patim, més enllà de l’ortografia o la denominació que utilise.
  Fer el favor de tindre decència i honestitat i no dirvos valencianistes.
  Si esta es la vostra targeta de presentació, valdria la pena que canviareu el nom per española.tv.

  Respuesta
  • el agosto 14, 2017 a las 2:10 pm
   Enlace permanente

   Primer que tot lo de “feu el favor de tindre decencia i honestitat i no dirvos valencians”, sobra.

   Estes descalificacions son propies de l’esquerra mes excluyent, dogmatica i dictaora que existix. Cadascu pot tindre unes idees i intentar portar-les avant, pero sense tindre que donar patents de valencianitat i manco ENV i voste en el seu nom.

   Fent un repas d’ENV i de voste com a Secretari General (no se si encara és o ya no, ni necessite saber-ho), li podem dir que les idees i plantejaments que vostes posen en la seua uep (diferix moltissim de com estava escrita en 2014 a com fins ara està) tenen tota la legitimitat per a fer-los, pero no deuen d’enganyar al personal.

   En la uep posa llengua valenciana i idioma valencià, pero no posen la normativa que volen (Mosatros les Normes d’El Puig) i vostes no ho posen, pero per les companyies (partits en coalicio) en que van, i defendre el decret de Marzá, que lo que vol es impondre el barceloni o catalá, no fa falta parlar mes.

   Un poc de memoria: En la taula redona que feu el GAV, en motiu de les eleccions de 2015, ENV fon u dels partits invitats. Els quatre partits i el moderaor que estava dalt de l’escenari i voste que estava baix. Tots els partits participants volien l’unitat del valencianisme politic, juntar-se en una plataforma o coalicio. Quan voste va parlar mes de lo mateix, juntar-se i que el valencianisme anara fent camí i sumant vots.

   Als pocs dies ixqueren a la llum les coalicions o plataformes que s’havien fet i mire l’incongruencia del seu discurs front a la realitat: ¡¡¡ Esquerra Nacionalista Valenciana feu Coalicio en Esquerra Republicana del Pais Valencià, sucursal d’ERC!!!. Coherencia total.

   En relacio al segon punt -o primer per a voste- de l’entrevista en castellà, li tinc que dir que abans de fer l’entrevista en esta associacio tambe varem buscar a plataformes per a poder fer atres entrevistes i NO varem encontrar a cap representan que donara la cara i mos donara la seu opinio. Tenien por de les conseqüencies en els seus fills. Ha tingut que ser una “madrileña” que està 4 anys en Valéncia, que defenent lo que considera una mala proposta en l’educacio, haixca dit lo que va dir, i que sapia que no tenim que quedar-se en la corfa, tenim que escoltar o vore el contingut, cosa que a voste no pareix interesar-li. No val lo que voste diu: “mes enllà de l’ortografia o la denominacio que utilise”, que per a mosatros NO es aixina: Volem un valencià, el nostre Valencià, l’Idioma Valencià propi i diferenciat d’atres llengues d’Espany. ¿A qué aci tampoc estem d’acort ? Valenciana TV sols es un mig informatiu, que trasllada les informacions i opinions de les persones a les que entrevista.

   Per ultim les descalificacions, com li he dit abans, sobren, per lo que si no li agrà no la mire, i aixina no li pujarà la tensio.

   Finalise i tanque la polemica: Si vol una tv española.tv se la crea voste o el seu partit, que mosatros anem a continuar en la nostra, i el temps posara a cadascu en el seu lloc.

   Valenciana TV

   Respuesta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram