L’Associació Cultural ha emet un comunicat-denuncia

L’Associació Cultural ha emet un comunicat-denuncia que a continuació publiquem:

Estem farts

Els diaris d’ambit nacional Okdiario i la Vanguarda -entre atres- es fan resó de la campanya que la CUP i atres partits antisistema, anticapitalistes i ante tot, pero esencialment d’extrema esquerra, dictadors i totalitaris, estan portant avant en Catalunya.

Sobre ser greu lo que esta passant tant en Catalunya com en les Illes Balears, encara es mes greu que incloguen a la Comunitat Valenciana dins del mapa que han publicat per a demanar l’independencia i aplegar a una republica comunista en uns imaginaris països catalans.

Tots el politics valencians parlen de que no tenim que fer cas, que son quimeres, que son intencions que no portaran a res, pero un dia sí i atre tambe, tenim que estar veent i patint que als valencians els incloguen en esta obsesio que cada dia va a mes.

Des de l’Associacio Cultural COMUNICA VALÉNCIA volem que el Govern de la Generalitat, integrat pel Partit Socialiste del Pais Valencià, Compromís i Podem, alcen la veu, que es dirigixquen ad este partit i a tots els que acull en la campanya i que el President Ximo Puig, la senyora Monica Oltra i el senyor Montiel, protesten i facen rectificar tot el comunicat que han presentat i que està en tots els mijos de comunicacio.

Estem farts, per dir-ho fi, de que en tot lo que ix de Catalunya en reivindicacions, propostes de tot tipo, incloguen a la Comunitat Valenciana. Que se posen en sa casa, que no volem saber res d’ells, que mos tenen fins a la coroneta i el que estiga conforme en eixos plantejaments, comensant pels dirigents, que agarre la maleta i que s’en vaja a . . . .Catalunya.

Volem treballar, volem viure en pau, volem ser lo que som ¡¡¡ valencians !!! que les dictadures ya fa anys que varen acabar. Esperem que el Govern Valencià exprese la seua mes energica repulsa i -per escrit i enviant nota als mijos de comunicacio-deixe clara la protesta. En cas contrari, sino ho fa, sera compliç de tot lo que fan i faran, demostrant atra volta de quina part estan.

   

Associació Cultural COMUNICA VALÉNCIA Torrent, 11 d’agost de 2017

Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram