El valencianisme convoca el 9 d’Octubre una manifestació per la vesprada

Per segon any consecutiu el valencianisme, de manera pacifica, ha pogut recuperar el Parterre, front als antivalencians. Volem manifestar la nostra voluntat de ser valencians, de recuperar la nostra llengua valenciana, el nostre dret d’Autonomia, la nostra consciencia de poble, la nostra historia i tradicions, el nostre teixit economic… Es per aixo que convidem, Real Senyera en ma, a totes les families valencianes, a participar d’esta jornada festiva i reivindicativa en un ambient pacific i de germandat.

Rebugem tot tipo de violencia, fascismes pancatalanistes i franquistes, rebugem els imperialismes, genocidis culturals i radicalismes.

Som un poble en una cultura i llengua, diferents i diferenciades de la resta de territoris; per lo que no cedirém la nostra sobirania cultural a atres Autonomies, que nos volen vore desapareixer i que nos volen absorvir furtant-mos la nostra memoria historica.

Pels nostres fills i els nostres pares.
Nomes en banderes estrictament valencianes, ix al carrer en mosatros i UNIX-TE A LA LLUITA

ASOCIACIONS ADHERIDES

  1. Colectiu Corona, Asociacio LGTBI+ del Regne de Valencia.
  2. Grup d’Accio Valencianista.
  3. Joventuts del GAV.
  4. Lletres de Batalla.
  5. Mestres i Llicenciats del Regne de Valencia

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

Facebook
Twitter
YouTube
INSTAGRAM