El «Tots els dies 9» dedicar a Guillem Sorolla. Rogle Constanti Llombart

Estimada amiga/ estimat amic:

La Germania fon un dels primers moviments socials en el qual es volia acabar en els privilegis de les classes nobles que dominaven la societat. Este fet historic marcà un intent de fer prevaldre els Furs, l’igualtat i la participacio ciutadana en el govern i devindre del Regne de Valencia.

Enguany es complixen 500 anys d’aquell intent de revolucio, i es per aixo que la cita d’este mes de maig es en un personage que descollà entre els dirigents d’aquell moviment, es tracta de Guillem Sorolla.

El Rogle Constanti Llombart, fidel ad esta activitat que propon cada mes Convencio Valencianista, invita als seus socis i als amics de l’associacio a participar en l’homenage a Sorolla. La cita es este promix dissabte dia 11 de maig, a les 10:30 h.en el carrer que du el seu nom, carrer Guillem Sorolla, del Cap i Casal,concretament en el jardinet que hi ha a l’altura del numero 18, a on el Dr. Fernando Sastre Olamendi glossarà la figura del personage.

En acabant, nos dirigirém als jardins de l’antic Hospital, en el carrer Guillem de Castro, a on farem una visita guiada conduida per la doctora en Biologia N’Emilia Cantón Lacasa (els que participaren en l’activitat del 15 de decembre passat, ya tingueren ocasio de fruir de les seues amenes explicacions sobre la vegetacio del Parterre i la Glorieta).

Com sempre, se repartirà als assistents un fullet en la biografia del personage.

Ben cordialment,

La direccio

<rogleconstantillombart@gmail.com>
Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram