El Jujat d’Instrucció número 4 de Valéncia ha obert diligències prèvies, contra Arran per cremar una Senyera

Comunicat de Poble Democràtic

Valéncia ciutat, 9 de Giner de 2020

El Jujat d’Instrucció número 4 de Valéncia ha obert diligències prèvies despuix de valorar la denúncia presentada per POBLE Democràtic contra ARRAN. La denúncia, presentada el 13 de novembre de 2019, està motivada pel vídeo que el passat 12 d’octubre penjava el grup catalanista en el que es prenia foc a una Senyera valenciana.

Segons Miquelo García Maldonado, responsable en cap de la formació valencianista, “és una bona notícia que la justícia investigue este atac contra un símbol identitari de tots els valencians, com és la Senyera. Pero desgraciadament pareix que corren temps difícils per al nostre poble”.

En este sentit, Poble Democràtic ha volgut condenar també la menció que Gabriel Rufián, diputat d’Esquerra Republicana de Catalunya en el Congrés dels Diputats, va fer en el discurs d’investidura del President del Govern espanyol, referint-se al “Països Catalans”“Entenem que és un atac imperialiste anexioniste a l’identitat pròpia i diferenciada del poble valencià” ha indicat Maldonado. “Pero lo més trist és que esta ofensa no haja segut contestada per cap representant valencià en l’hemicicle. Per desgràcia, als representants valencians se’ls seguix oblidant defendre la nostra terra una vegada passen el pantà de Contreras” ha arrematat el responsable en cap de Poble Democràtic.

Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram