Dramàtica realitat per a la Comunitat despuix del referèndum illegal i l’independentisme en el tripartit valencià

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, oferix a Puig el seu respal per a alcançar un gran acort i que abandonen el Consell els qui recolzen el secessionisme. «La vicepresidenta del Consell Mónica Oltra està incapacitada per a seguir representant a tots els valencians».

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha afirmat que «els qui defenen el dret a decidir del poble català van en contra dels interessos dels valencians».

Bonig ha realisat estes declaracions durant una entrevista matinal en CV Radi on ha senyalat que «ahir va ser un dia difícil i complicat pero s’ha llançat un mensage important: l’orde constitucional i l’Estat de dret es complix sempre».

«Els acontenyiments d’ahir tenen un trasllat en la Comunitat Valenciana per raons de veïnat, històriques i comercials. L’actuació de Compromís va ser bochornosa. La vicepresidenta del Consell Mónica Oltra està incapacitada per a seguir sent vicepresidenta i representar a tots els valencians. Ara és el moment dels grans acorts i yo li tendixc la mà a Ximo Puig per a decidir si vol sumar-se a els que volen trencar o a els que volen defendre els interessos valencians. Els qui defenen el dret a decidir del poble català van en contra dels interessos valencians i, per tant, no deurien seguir en el Consell».

Isabel Bonig ha manifestat que «si el Consell seguix governat per els qui defenen el dret a decidir de Catalunya i el secessionisme, la Comunitat Valenciana i els interessos dels valencians van a eixir perjudicats. Si som capaços d’aplegar a un gran acort dins de la Comunitat Valenciana, podrem conseguir molt. És el moment del diàlec i no de l’enfrontament, de que eixa manifestació per la finançació es desconvoque i se senten a dialogar de veres el govern en les comunitats autònomes».

Isabel Bonig ha manifestat que «els valencians tenen que tindre clar que el PP va a defendre sense fissures l’orde constitucional perque el futur d’Espanya ho decidixen els 45 millons d’espanyols i no uns pocs independentistes. El nostre relat d’Espanya inclou a Catalunya i el nostre relat de Catalunya inclou a Espanya, açò és aixina».

La presidenta popular ha llançat un mensage d’optimisme «per a recuperar el marc constitucional despuix de l’intent de colp d’Estat dels secessionistes. Cal dialogar pero para això es requerix bona voluntat per les dos parts i sabent que hi ha unes determinades llínees roges que són l’orde constitucional i l’estat de dret. No podem permetre que es vulnere la llei i s’incomplixca la Constitució».

«A ningú nos ha agradat vore l’us de la força per al restabliment de l’orde constitucional pero em sorprén que es pose l’accent en les forces que defenen el govern llegítim i no en la d’els qui l’han utilisat per a sublevar-se contra l’orde constitucional. Al final les forces i cossos de l’Estat estaven complint una orde judicial, que és a qui els correspon aplicar la llei. Cal posar l’accent en els que s’han botat les regles», ha conclós.

NOTÍCIA DE: MasPortal.net
DATA: 02 de Octubre de 2017
TRADUÏT A: l’IDIOMA VALENCIÀ NORMES D’EL PUIG, per l’A. C. COMUNICA VALÉNCIA.
ENLLAÇ: http://bit.ly/2xKviE0

Dramática realidad para la Comunitat tras el referéndum ilegal y el independentismo en el tripartito valenciano

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ofrece a Puig su apoyo para alcanzar un gran acuerdo y que abandonen el Consell quienes apoyan el secesionismo. «La vicepresidenta del Consell Mónica Oltra está incapacitada para seguir representando a todos los valencianos».

Share

4 comentarios en «Dramàtica realitat per a la Comunitat despuix del referèndum illegal i l’independentisme en el tripartit valencià»

 • el octubre 4, 2017 a las 9:24 pm
  Enlace permanente

  LA COMUNIDAD VALENCIANA NO TIENE NADA QUE VER CON CATALUÑA, SOMOS UNA COMUNIDAD INDEPENDIENTE Y OS ASEGURO QUE POR DEFENDER A MI TIERRA DARÍA MI VIDA. NO QUEREMOS INDEPENDENCIA Y NO VAMOS A APOYAR EN NADA A LOS SEPARATISTAS CATALANES.

  Respuesta
 • el octubre 5, 2017 a las 10:10 am
  Enlace permanente

  Yo pienso como los maños. Mi tierra chica es Valencia (Comunidad Valenciana) y mi tierra grande España. Yo quiero moverme por el territorio español y sentirme en casa , esté donde esté .

  Respuesta
 • el octubre 5, 2017 a las 10:14 am
  Enlace permanente

  Somos valencianos como hemos ido desde que nacimos y tenemos muchos años ya entonces queremos seguir siendo valencianos pero sobre todo somos españoles y hay que respetar las leyes españolas que hay que respetar a la Guardia Civil ya la policía que están en su derecho cuando van a defendernos de que les ataquen y defenderse y opino que el que no le guste como está hecho que se vaya que no queremos a nadie que no nos QUIERA

  Respuesta
 • el octubre 11, 2017 a las 7:11 am
  Enlace permanente

  Este tripartito de Compromis. Psoe y Podemos. Son una secta de CATALANISTAS. Que dan soporte a unos radicales fascistas de La Cup Cachorros de Compromis e indeseables personajes de la CASTA PODEMITA TOTALITARIA POPULISTA

  Respuesta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram