Conferencia organisada per la RACV,

Opinions sobre la conferència de la RACV

No vaig poder assistir, com m’haguera agradat, a esta conferencia organisada per la RACV, per lo tant, al meu comentari li falta sentit critic sobre els fets expots en la mateixa.
Simplement dir que, si la finalitat (com ara els nous illuminats tornen a vendre) es convergir en l’occitanisme dir, des de la meua modesta interpretacio, que es el mateix ‘engaña bobos’ dels que volen l’unitat de la llengua, pero en un nom distint.
Tots els valencianistes som conscients de la manipulacio que varen fer els tercerviistes (esta significacio es sinonim de: busca nomines, ventuts, acompeixats, renegats) de la Seccio de llengua de la Real Academia de Cultura Valenciana, introduint l’accents, en contra, precisament dels unics filolecs que tenia dita seccio (????) per a proximar-se a la normativa de l’AVL (fins l’advenediç Martínez Roda lo va reconeixer).
El resultat de dit desproposit que va enfrontar (i encara perdura) al valencianisme va ser clar: divisio i els promotors: Ahuir, el matarife de sainetes Calpe, etc. venuts a l’AVL, a rao de 6000€/mes 15 anys. Valencianisme i científisme pur! Lo del miserable Ramón Ferrer, ara president de l’AVL, atrora quan no era un vividor de l’autoodi i publicava estudis no contaminats per la nomina i el ‘prestigi’ que li dona ser un renegat, es d’atre comentari.
No, si lo que alguns pretenen, baix l’influencia de la RACV, es tornar a enganyar al valencianime, que en mi no conten.
La tercera via es una mentira, fruit, com he dit, del complex i de qui busca nomina. Ni tercera, ni segona, ni cap: L’unica vía es la valenciana… iPunt!

Abolició i derrocament de Lo Rat Penat i de la RACV ya jeje.La RACV i Lo Rat Penat només admitixen partits constitucionalistes independentment de que siguen tercerviistes o catalanistes passius com el PP, Cs o VOX. Vullc dir en aço que mentres la RACV i Lo Rat Penat admitixquen a este tipo de partits «constitucionalistes pero catalanistes» pa mi tenen credibilitat zero en la seua ficticia defensa de la llengua valenciana.

Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram