Ribó abandona la Junta de Desagüe de l’Albufera.Un brote de botulismo en el Tancat de la Pipa a matado a más de 500 ejemplares de aves.

Ribó abandona la Junta de Desaiguador de l’Albufera.Un brot de botulisme en el Tancat de la Pipa a matat a més de 500 eixemplars d’aus.

El alcalde de Valéncia, Joan Ribó, ha comunicat este matí a la Junta de Desaiguador de l’Albufera de Valéncia, la seua renúncia a estar present en este orgue, on havia delegat en el regidor de la Devesa-Albufera, Sergi Campillo. Consultades sobre este assunt, fonts de l’Ajuntament han indicat que des del Consistori es preocupen pel conte del mig ambient, i preguntats per la seua relació entre este fet i l’abandó de la Junta, no han sabut donar més explicacions.

L’abandó de Ribó, a través de Campillo, es produïx també en acabant de que un brot de botulisme en el Tancat de la Pipa haja matat a més de 500 eixemplars d’aus.

De fet, ni tan sols han pogut aclarir si es tracta d’una “idea” o d’un “fet”.

Un fet que es produïx ademés quinze dies en acabant de que la Fiscalia obrira una investigació sobre els nivells d’aigua del llac valencià. La Junta de Desaiguador ha destacat que “desconeix el contingut exacte de l’informe de la Fiscalia”, encara que segons s’ha publicat “argumenten possibles danys causats pel supòsit baix nivell de l’aigua del llac en les primeres semanes de creiximent de l’arròs”.

¿Valencians quant tenim que aguantar mes esta tara que estem vivint? Tenim que parar este acossament per a despretigiar a Valéncia i als Valencians. ¿ que interesse es mouen d’tras de açò?

NECESSITEM UN GRUP DE PRESSIÓ DEMOCRATICA I INFORMAR A TOTS ELS VALENCIANS DE TOTES ESTES ARTIMAÑAS QUE NOS PERJUDIQUEN ALS VALENCIANS.

FUENTE: LAS PROVINCIAS  Leer la noticia original PINCHANDO AQUI

Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram