Representants d’agrupacions municipals Valencianes.

Mes representants d’agrupacions municipals han participat en una nova reunio i se sumen a la colaboracio municipal, la qual ya conta en una vintena de pobles. Han aprofitat per a instar al Govern del Botanic a que conseguixca una finançacio justa i que no regalen els escasos recursos dels valencians per als seus colegues pancatalanistes, sino que els destinen a fins socials d’aquelles persones que estan passant-ho mal i a estimular l’industria per a que puga generar llocs de treball dignes.

S’ha realisat una segona reunio, en la que s’han posat qüestions estrategiques.

Esta germandat preten incrementar-se en numero d’agrupacions municipals, formant una gran ret, una gran colectivitat al servici dels valencians, la qual represente i defenga poble a poble els drets, les llibertats i el benestar dels ciutadans, millorant els servicis, la sostenibilitat, l’economia i la competitivitat local.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

Facebook
Twitter
YouTube
INSTAGRAM