L’Avenguda del Regne de Valéncià de Ciutat de Valéncia colapsàa

L’Avenguda del Regne de Valéncià de Ciutat de Valéncia colapsàa: La construcció del carril bici en l’avenguda Regne de Valéncia, obres recentment iniciaes, amenacen en saturar el tràfic en una de les artèries més importants del centre de la ciutat, que es quedarà én un únic carril per al tràfic rodat. Una intervenció similar en l’avenguda de Burjassot ya ha sublevat als veïns i a això s’afig l’escassa demanda ciutadana d’una obra aixina, aprovàa per la via dels presuposts participatius en a penes 67 vots d’una zona en la que viuen 60.000 persones. Én tots estos elements sobre la taula, l’oposició municipal ha posat el crit en el cel i s’ha llançat a la paralisació d’este i d’atres proyectes similars. Foto: Avenguda del Regne de Valéncia colapsàa pel tràfic

El pacte del Botànic en perill

El pacte del Botànic en perill: Tot pot passar. Hi ha partit. És la principal conclusió que deixa l’últim sondeig encarregat per Compromís i que modera les expectatives de la coalició sobre l’enquesta del Bloc de fa un any. Els partits del Consell es mantindrien en força, formant un trio de cap én resultats prou parells als de Ciutadans, pero patirien l’amenaça d’una debacle de Podem de catastròfiques conseqüències botàniques, d’acort en les senyes de l’estudi al que ha tengut accés este semanari. D’anar per separat a les urnes, tant els morats com EU es mantindrien molt prop de la barrera de la mort (el 5 %): de caure per davall, PSPV i Compromís no sumarien majoria per sí sols. En confluència, els dos partits més a l’esquerra sumen menys que cada u pel seu conte, pero tindrien asseguràa vida parlamentària folgadament (entorn al 10 %). A diferència del sondeig del Bloc (una de les pates de Compromís) de març de 2018, la coalició retrocediria uns quants punts (llavors se situava entre el 25 i el 27 %) i no seria primera força, espai que cediria als socialistes per un marge més o menys estret en funció de la cuina que es realise. La senya es pot interpretar com una manera de movilisar a les seues bases per part de la formació de Mónica Oltra en el tram final fins a les eleccions autonòmiques. Clar que en contra d’esta llectura està el fet de que la coalició ha optat per no fer pública l’enquesta i utilisar-la de manera interna per a la preparació d’estratègies.

La Semana Valenciana és una publicació en llengua valenciana que no té subvencions ni publicitat, ara per ara. Per això necessita de l’ajuda de donatius o de subscripcions. La subscripció anual (2 euros al més) val 24 euros. Les donacions desinteressaes poden ser de la cantitat que vullgau. Podeu fer un ingrés donant el vostre teléfon i correu electrònic al conte bancari que seguix: IBAN ES27 0182 1074 1602 0155 7288. GRÀCIES.

Semanari fundat i fet en Alfafar per Josep lluís Ferri i Aguar, ciutadà valencià

La Semana Valenciana Full Semanal Valencià. Veritat cap a la llibertat. Número 95.

Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram