L’Associació VCF recupera la desapareguda bandera del Valéncia de 1924

VIA MARCA.COM  transcripció a l’idioma valencià.

L’Associació de Futbolistes del Valéncia CF ha recuperat la bandera tradicional del Valéncia CF desapareguda fa anys. El preciós estandart ha aplegat fins a l’Associació de forma anònima i l’intenció és tornar-la a l’entitat en la finalitat de que siga restaurada i es creu un grup d’abanderats de l’Associació que la protegixquen i porten cada volta que siga utilisada en un acte públic.

L’anunci ha segut efectuat pel president de l’Associació Fernando Giner i els membres de la seua Junta Directiva presents en el tradicional menjar estival que este divendres ha tingut lloc en Els Jardins de la Cartuja del Puig. Fernando Giner, rodejat de 140 futbolistes del Valéncia de totes les époques, bona part la seua Junta Directiva (Paco Camarasa, Arturo Boix, Toni Payà, José Manuel Sempere, Pablo Rodríguez, Javier Subirats, Miguel Ángel Bossio, Juan Sánchez i Luis Pascual) i visiblement emocionat per la recuperació, ha especificat que li va a demanar al club que siguen els membres de l’Associació de Futbolistes del Valéncia els porta estandarts ya que és gràcies a la seua llabor cóm ha pogut recuperar-se dita bandera. «Hi ha un símbol que vàrem perdre fa uns anys i tenim que recuperar i que nos pertany a tots. M’ompli d’orgull rebre-la. La bandera va aplegar en una caixa sense remitent», va explicar Giner.

Hi ha un símbol que vàrem perdre fa uns anys i tenim que recuperar ya que nos pertany a tots» Fernando Giner. President de l’Associació.

Abans que Fernando Giner, el director general, Mateu Alemany, en representació del club ha elogiat la llabor de l’Associació despuix de recordar que ell va ajudar a «crear l’associació en Mallorca i sé de l’importància que té l’ajuda que presteu a la gent que ho necessites. Els futbolistes representen la part més important d’un club junt als seus empleats i nosatres anem a ajudar-vos». El president del Valéncia CF Anil Murthy, per vídeo i despuix d’excusar la seua presència, va agrair la llabor recordant que els futbolistes són part del «passat, del present i del futur del club». Giner, ademés, va anunciar que el pròxim dia 5 de setembre l’Associació inaugura la seua primera Escola Internacional. Serà en Romania i serà apadrinada per Adrian Illie i Miodrag Belodedici.

El president es va congratular i va mostrar el respal de l’entitat «estiga qui estiga; perque el president és qui nos representa» i perque «les coses s’estan fent alguna cosa millor». Fernando va terminar felicitant a l’entitat perque cada volta hi ha més gent de la casa «en el primer equip i treballant en el club».

Una bandera creada en 1924 En 1924 es va crear la bandera del club, de la que caria fins a llavors ya que els directius pensaven que una entitat deportiva en més de 2.500 socis devia tindre una insígnia. Va ser confeccionada per una cara blanca en l’escut brodat i per l’atra en la Senyera. Es varen organisar varis actes en el seu honor, el 21 de setembre

NOTÍCIA DE: marca.com DATA: 01/09/2017 TRADUÏT A: VALENCIÀ NORMES D’EL PUIG ENLLAÇ: http://bit.ly/2vTrXgQ

La Asociación de Futbolistas del Valencia CF ha recuperado la bandera tradicional del Valencia CF desaparecida hace años. El preciado estandarte ha llegado hasta la Asociación de forma anónima y la intención es devolverla a la entidad con el fin de que sea restaurada y se cree un grupo de abanderados de la Asociación que la protejan y porten cada vez que sea utilizada en un acto público.

El anuncio ha sido efectuado por el presidente de la Asociación Fernando Giner y los miembros de su Junta Directiva presentes en la tradicional comida estival que este viernes ha tenido lugar en Los Jardines de La Cartuja de El Puig.

Fernando Giner, rodeado de 140 futbolistas del Valencia de todas las épocas, buena parte su Junta Directiva (Paco Camarasa, Arturo Boix, Toni Payà, José Manuel Sempere, Pablo Rodríguez, Javier Subirats, Miguel Ángel Bossio, Juan Sánchez y Luis Pascual) y visiblemente emocionado por la recuperación, ha especificado que le va a pedir al club que sean los miembros de la Asociación de Futbolistas del Valencia los porta estandartes ya que es gracias a su labor cómo ha podido recuperarse dicha bandera. «Hay un símbolo que perdimos hace unos años y tenemos que recuperar y que nos pertenece a todos. Me llena de orgullo recibirla. La bandera llegó en una caja sin remitente», explicó Giner.

Hay un símbolo que perdimos hace unos años y tenemos que recuperar ya que nos pertenece a todos»

Fernando Giner. Presidente de la Asociación.

Antes que Fernando Giner, el director general, Mateu Alemany, en representación del club ha elogiado la labor de la Asociación tras recordar que él ayudó a «crear la asociación en Mallorca y sé de la importancia que tiene la ayuda que prestáis a la gente que lo necesitas. Los futbolistas representan la parte más importante de un club junto a sus empleados y nosotros vamos a ayudaros». El presidente del Valencia CF Anil Murthy, por vídeo y tras excusar su presencia, agradeció la labor recordando que los futbolistas son parte del «pasado, del presente y del futuro del club».

Giner, además, anunció que el próximo día 5 de septiembre la Asociación inaugura su primera Escuela Internacional. Será en Rumanía y será apadrinada por Adrian Illie y Miodrag Belodedici.

El presidente se congratuló y mostró el apoyo de la entidad «esté quien esté; porque el presidente es quien nos representa» y porque «las cosas se están haciendo algo mejor». Fernando terminó felicitando a la entidad porque cada vez hay más gente de la casa «en el primer equipo y trabajando en el club».

Una bandera creada en 1924

En 1924 se creó la bandera del club, de la que carecía hasta entonces ya que los directivos pensaban que una entidad deportiva con más de 2.500 socios debía tener una insignia. Fue confeccionada por una cara blanca con el escudo bordado y por la otra con la Senyera. Se organizaron varios actos en su honor, el 21 de septiembre

NOTÍCIA DE: marca.com DATA: 01/09/2017 TRADUÏT A: VALENCIÀ NORMES D’EL PUIG ENLLAÇ: http://bit.ly/2vTrXgQ
Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram