La «Marcha de la Senyera»

El Rogle Constanti Llombart ha incrementat la seua seccio de Documents en la pagina web (www.rogleconstantillombart.com) en una aportacio d’un dels nostres socis.
Es tracta del rescat d’uns articuls del musicolec López Chavarri en els que parla de l’existencia de la «Marcha de la Senyera», una composicio que se tocava per clarins i timbals acompanyant a la Real Senyera en les cerimonies i actes en els quals participava.
L’autor fa una breu resenya sobre esta documentacio i aporta la transcripcio de la partitura i la possibilitat d’escortar-la interpretada al piano.
Vos desigem un feliç 9 d’Octubre, Dia de la Nostra Patria i dels enamorats valencians, a l’hora que vos invitem a participar tant en els actes del mati com en la manifestacio valencianista de la vesprada (s’adjunta cartell) a la qual s’ha adherit la nostra associacio.
Cordialment,
La direccio
El Rogle Constanti Llombart de Cultura Valenciana, es una associacio que es declara valencianista i que, entre unes atres activitats que du avant, està la publicacio d’una revisteta mensual, el Rogle, en el que busquem la difusio dels actes que entitats similars programen, alhora que manifestar les nostres opinions i incloure informacio sobre diferents temes patrimonials, historics, bibliografics, etc. ACLARIMENT: Esta informació s’envia a les persones que considerem tenen algun interes per la qüestio identitaria valenciana. La nostra intencio es que els valencians es sensibilisen de l’importancia de prendre consciencia clara de lo que com a poble som, per a poder ser protagonistes de la construccio del nostre propi futur. El Rogle Constanti Llombart no guarda mes senyes personals dels qui reben la publicacio ROGLE, que la direccio de correu electronic. Si vols deixar de rebre’l, envia un correu electronic, a  rogleconstantillombart@gmail.com demanant en l’assunt BAIXA. Si vols que li enviem mensualment esta informacio ad algun amic fes-nos-ho saber a: rogleconstantillombart@gmail.com
Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram