FILMOTECA DE LA GENERALITAT DE ¿CATALUNYA VALENCIANA?

Hui hem tingut una nova sorpresa, (qui se sorprenga ad estes altures d’alguna cosa que estiga relacionada en la Generalitat Valenciana o en l’Ajuntament de Valéncia, es que no idea de casi res de lo que passa).

Dirigit a La Filmoteca Catalana Valenciana, Cine Rialto, Pl. Ajuntament 17 de Valéncia, la revista City (MAGAZINE OFFICIEL DE LA VILLA DE LUXEMBOURG) envia les seues edicions mensuals a nom de la Generalitat Catalana, pero en direccio de Valencia.

Com vostes podran vore en estes dos fotos les senyes de la Filmoteca esta dins de la Generalitat Catalaca, subdivisio Valenciana.

Es un eixemple mes de la manipulacio i intromissio aliena a les nostres institucions, ara falta saber si aço ve de 2015 (des de que mana el tripartit, o tambe estava abans quan manava el PP). Serie interessant saber-ho.

Tambe faltaria saber si esta subscripcio la paga la Generalitat de Catalunya o la Valenciana. En qualsevol cas es de vergonya que es reben este tipo de revistes -i atres que no apleguem a coneixer- on els valencians consta que perteneixen ad un atra Autonomia a efectes d’ubicacio.

En diners publics, els partits que NO manen en l’Ajuntament, deurien de fiscalisar este tipo de coses. Ya sabem que aço es “pecata minuta”, que tenen atres coses mes importants que fer ¿que ho dubtem?, perque defendre i fiscalisar els diners de tots els valencians deuria de ser prioritari.

Associacio Cultural COMUNICA VALÉNCIA

Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram