Els presidents abandonen al jurat de les corts d’honor.

VIA LES PROVINCIES transcripció al valencià

Les candidatures per a elegir a les màximes representants de la Falla cauen a la mitat despuix de l’any més convuls entre Fuset i els dirigents de la festa.

Valéncia. Els presidents que s’han oferit enguany per a ser jurats de les corts d’honor de les Falleres Majors de Valéncia de 2018 són la mitat d’els que es varen presentar l’any passat. La Junta Central Fallera va fer ahir públiques les candidatures rebudes est eixercici i són la mitat de l’any passat: 27 en 2016 per 13 en 2017. Els presidents donen aixina l’esquena al president de la JCF, Pere Fuset, despuix dels constants desencontres del passat eixercici faller.

Els candidats presentats enguany per a elegir a la Fallera Major Infantil han segut els presidents Juan Carlos Berriales Arlandis, de Guillem Sorolla-Recaredo; Antonio Guisat Gómez, de Vidal de Cañelles-Sánchez Coello, i Jesús Montiel Plora, de Azcárraga-Ferran el Catòlic. Ademés, s’han presentat els delegats de sector María Eugenia Maillo Regidor, de Av. del Primat Reig-Sant Vicent de Paül i delegada de sector de Rascanya i Borja Sanz Benlloch, de Plaça del Mestre Arambul Sanz de Campanar i delegat de Sector de Campanar. També s’ha oferit el president de l’agrupació Sagunt-Quart Francisco Javier Net Roma, de Ministre Mayans-Platero Suárez-Almassora. Per la seua banda, per als jurats de Fallera Major de Valéncia, s’han presentat José Luis Aparicio Stingo, president de Castelló-Sogorb; Raquel Royuela Regna, presidenta de Av. de Burjassot-Carretera de Paterna; Carlos Tuset Boada, president de Carrera de Sant Lluís-Av. del Doctor Waksman; María Cristina Estévez Mariñas, de Llorens-Arquitecte Lucini i delegada de sector de Saïdia; Merche De la Guia Maciá, de Jesús-Sant Francesc de Borja i delegada de sector de la Roqueta-Arrancapins, i Fernando Molina Bellido, de la Glòria-Felicitat-Tremolar i delegat de sector de Poblats al Sud. D’ací eixiran 4 membres dels jurats, els atres tres eixiran d’entre exfalleres majors o membres de la Junta Central Fallera.

NOTÍCIA DE: www.lasprovincias.es AUTOR: ÁLEX SERRANO

DATA: TRADUÏT A: VALENCIÀ NORMES D’EL PUIG ENLLAÇ: http://bit.ly/2iLGGZR

FOTO: las Provincias

Las candidaturas para elegir las máximas representantes de la Falla caen a la mitad tras el año más convulso entre Fuset y los dirigentes de la fiesta.

Valencia. Los presidentes que se han ofrecido este año para ser jurados de cortes de honor de las Falleras Mayores de Valencia de 2018 son la mitad de los que se presentaron el año pasado. La Junta Central Fallera hizo ayer públicas las candidaturas recibidas este ejercicio y son la mitad del año pasado: 27 en 2016 por 13 en 2017. Los presidentes dan así la espalda al presidente de la JCF, Pere Fuset, después de los constantes desencuentros del pasado ejercicio fallero.

Los candidatos presentados este año para elegir a la Fallera Mayor Infantil han sido los presidentes Juan Carlos Berriales Arlandis, de Guillem Sorolla-Recaredo; Antonio Guisado Gómez, de Vidal de Cañelles-Sánchez Coello, y Jesús Montiel Llora, de Azcárraga-Ferran el Catòlic. Además, se han presentado los delegados de sector María Eugenia Maillo Regidor, de Av. del Primat Reig-Sant Vicent de Paül y delegada de sector de Rascanya y Borja Sanz Benlloch, de Plaça del Mestre Arambul Sanz de Campanar y delegado de Sector de Campanar. También se ha ofrecido el presidente de la agrupación Sagunt-Quart Francisco Javier Nieto Roma, de Ministre Mayans-Platero Suárez-Almassora. Por su parte, para los jurados de Fallera Mayor de Valencia, se han presentado José Luis Aparicio Stingo, presidente de Castelló-Sogorb; Raquel Royuela Reina, presidenta de Av. de Burjassot-Carretera de Paterna; Carlos Tuset Boada, presidente de Carrera de Sant Lluís-Av. del Doctor Waksman; María Cristina Estévez Mariñas, de Llorens-Arquitecte Lucini y delegada de sector de Saïdia; Merche De la Guía Maciá, de Jesús-Sant Francesc de Borja y delegada de sector de La Roqueta-Arrancapins, y Fernando Molina Bellido, de la Glòria-Felicitat-Tremolar y delegado de sector de Poblats al Sud. De aquí saldrán 4 miembros de los jurados, los otros tres saldrán de entre exfalleras mayores o miembros de Junta Central Fallera.

NOTICIA DE:www.lasprovincias.es

AUTOR: ÁLEX SERRANO

FECHA:

ENLACE: http://bit.ly/2iLGGZR

FOTO: Las Provincias

 
Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram