Apareixen ninots en la estelada penjats de postes junt a la A-7 en l’entrada a Valéncia

Apareixen ninots en la estelada penjats de postes junt a la A-7 en l’entrada a Valéncia La temperatura comença a pujar conforme s’acosta el 9 d’Octubre en més manifestacions autorisades que es recorda. Davant la cridada a la desobediència de les CUP -la manifestació de les quals va ser desautorizada per Delegació del Govern- i l’anunci de movilisacions en pro delsPaïsos Catalans’ en ARRAN i atres ‘sucursals’ d’entitats independentistes catalanes, la resposta dels grups valencianistes s’ha anat organisant i el temor a desórdens públics s’acreix conforme passen les hores.
  En les últimes semanes s’ha pogut constatar l’aparició de Grups de Defensa de Valéncia (GDV) com a contrapartida als ya coneguts com CDR (Comités de Defensa de la República) catalans. Una iniciativa, la dels GDV, naixcuda en les tres províncies de la Comunitat en l’objectiu de detindre “l’alvanç perillós del separatisme catalaniste en la nostra terra”, tal i com els mateixos promotors han afirmat.
En este clima de creixent tensió ya en marcha, este matí han aparegut ninots abillats en la bandera estelada ‘aforcats’ en postes junt a la A-7, des de la passarela que comunica Port Saplaya en l’horta de Alboraya, fins a la mateixa entrada a la ciutat de Valéncia. A lo manco s’han pogut vore quatre d’estos ninots que presenten la bandera independentista en pit i esquena.
Una tenebrosa imageals que sembla donar ‘la benvinguda’ possibles visitants de tendència independentista,  Es desconeix l’autoria d’estos fets.
Des de varis grups i entitats valencianistes s’ha cridat en les últimes hores a la via pacífica per a defendre les seues postures sense altercats ni violència, #lo que no concorda en lo vist este matí en l’autovia. D’ahí els dubtes sobre l’autoria d’estos fets vandàlics.
Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Te gusta nuestro contenido? ¡Suscríbete y síguenos!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram